Top50 Glas publike

Samsung predstavio farmerke sa džepom za Galaxy Z Flip3 telefon

Samsung je izgleda rešio da uđe i u modnu industriju. Naime, ovaj južnokorejski proizvođač predstavio je farmerke koje imaju džep specijalno namenjen za nošenje Galaxy Z Flip3 telefona. Pantalone su deo promocije i napravljene su u limitiranoj količini, a ideja je bila da se sa malim džepom pokaže koliko je Z Flip3 kompaktan telefon kada je sklopljen.

farmerke

Međutim, iako je džep za telefon mali, biće potreban prilično dubok džep za kupovinu ovih farmerki. Napravljeno je samo 450 ovih farmerki, a njihova cena se kreće oko 1.050 dolara. Olakšavajuća okolnost je što se uz farmerke dobija i Galaxy Z Flip3, koji sam košta oko 1.000 dolara.

Inače, na ovim farmerkama ne postoji zadnji džep. Umesto toga, jedan „zadnji džep“ je prebačen na prednju stranu, a napravljen je u dimenzijama koje omogućavaju da se u njega komotno smesti pomenuti telefon. Farmerke su napravljene u saradnji sa kompanijom Dr Denim, a poručivanje može da se obavi preko Dr Denim sajta. Ukoliko ste zainteresovani, pomenućemo da postoje i muška i ženska varijanta.

Pročitajte i:  Samsung OLED televizori za produktivne poslovne sastanke

Izvor: TechSpot

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,