Samsung predstavio Galaxy Tab Active 2

Kompanija Samsung predstavila je juče Galaxy Tab Active2, poslovni tablet, dizajniran za potrebe profesionalnih korisnika, koji može biti koristan u različitim industrijama, kao što su saobraćaj, javna bezbednost i proizvodnja. Samsung Mobile je usvojio otvoren pristup partnerima, uključujući i saradnju sa IBM Maximo na integraciji mogućnosti upravljanja resursima organizacije i radom. Spajanjem IBM-ovih funkcija za upravljanje sredstvima organizacije sa funkcijama uređaja, kao što su integracija biometrijskih funkcija, prikazi sa više prozora i mogućnosti koje nudi S Pen, poslovi inspekcijskog pregleda opreme i održavanje postaće lakši i efikasniji za zaposlene, bez obzira na kompleksnost okruženja u kojem rade.

PCPress.rs Image

Galaxy Tab Active2 ima opcije za postavljanje na vozila koje odgovaraju profesionalnim standardima, za komercijalne vozne parkove i za policijska vozila, kroz partnerstva sa kompanijama Gamber-Johnson i RamMounts. Rezultati ostalih saradnji vidljivi su kroz nove funkcije kao što je zaštita od eksplozija za industrije nafte, gasa, farmaceutsku i hemijsku industriju, uz podršku kompanije ECOM Instruments, mobilni čitač bar-kodova od kompanije Koamtac, kaiševi za ruke kompanije Otterbox i otporne tastature za vozila i mobilne tastature kompanije iKey.

Pročitajte i:  Umorni ste od virenja drugih u vaše lične podatke? Evo kako da to sprečite

PCPress.rs Image

 

Samsung Galaxy Tab Active2 poseduje sertifikat MIL-STD-810 koji potvrđuje da je ovaj tablet dovoljno izdržljiv da preživi povišeni pritisak, temperaturu, ekstremno okruženje, vibracije i padove sa visine do 1,2 metra, otpornost na vodu i prašinu u skladu sa standardom IP68 i bolji program rada ekrana osetljivog na dodir za rad u rukavicama i sa mokrim rukama, kao i držanje jednom rukom. Nova olovka S Pen donosi opcije za precizan unos podataka sa 4096 nivoa pritiska i funkcijom za komande bez oslanjanja (air command, vazdušna komanda). S Pen je takođe otporna na vodu i prašinu u skladu sa IP68 standardom za upotrebu na otvorenom, čak i u uslovima velike vlažnosti ili kiše.

PCPress.rs Image

Kamera od 5MP, odnosno zadnja kamera od 8MP sa auto-fokusom, omogućava bolji kvalitet slike za poslovne potrebe, kao što je skeniranje ličnih dokumenata. Novi skener za otisak prsta nudi poboljšanu autentifikaciju za bolju bezbednost, a funkcija prepoznavanja lica je zgodna opcija za otključavanje uređaja tokom koje se koristi samo jedna ruka. Unaprađena stvarnost, AR, sada može da se koristi sa uređajem Galaxy Tab Active2 za potrebe obuke zaposlenih, kao i za potrebe pružanja korisničke podrške, što će kompanijama omogućiti da svoje zaposlene obučavaju u realističnom okruženju pre nego što oni ikada izađu na teren. Uređaj ima i NFC funkciju, i mogućnost LTE povezivanja, kao i signalne priključke za dodatne opcione tastature. Samsung Galaxy Tab Active2 biće dostupan od oktobra 2017. na izabranim tržištima.

Facebook komentari: