Samsung predstavio Galaxy Tab S6

Samsung Electronics Co., Ltd. je juče, 31. jula, predstavio Galaxy Tab S6, novi tablet koji omogućava korisnicima da stvaraju i povezuju se, i završavaju svoje obaveze i zadatke gde god da se nalaze.

PCPress.rs Image

Galaxy Tab S6 donosi nova poboljšanja kamere, uključujući prvu Samsung Ultra široku kameru sa zadnje strane na tabletu koja se nalazi u sklopu kompaktnog 5,7 mm kućišta, što ga čini lakšim i pokretnijim. Na zadnjoj strani se nalaze dve kamere 5 MP i 13 MP, dok je prednja ima 8 MP. Ultra široka kamera omogućava korisnicima da fotografišu scenografiju i pejzaž upravo onako kako ih vide, sa vidnim poljem od 123 stepena, poput ljudskog oka. U međuvremenu NPU (Neural Processing Unit) vam omogućava da snimate vrhunske fotografije zahvaljujući poboljšanim efektima, što čini da one izgledaju profesionalno.

Samsung sa Galaxy Tab S6 uređajem po prvi put na tablete uvodi i senzor otiska prsta na ekranu, tako da pristup vašem uređaju postaje lakši. Ova pogodnost je dodatno zaštićena Samsung Knox-om, odbrambenom bezbednosnom platformom. Pored toga, Galaxy Tab S6 se može aktivirati i dvostrukim dodirom ekrana, što omogućava da se brzo ulogujete. Kao deo Samsung Galaxy ekosistema, Galaxy Tab S6 postaje centar umrežavanja koji omogućava da kontrolišete vaše uređaja uz pomoć SmartThings-a. Zajedno sa Bixby aplikacijom, lako možete kontrolisati vaše uređaje putem glasovnih komandi. Uređaj poseduje Super AMOLED displej od 10,5 inča, kao i četiri zvučnika proizvedenim od strane AKG i Dolby Atmos-a. Tablet ima verizije od 6 GB memorije i 128 GB prostora za skladištenje i verziju sa 8 GB memorije i 256 GB prostora za skladištenje, dok postoji mogućnost proširenja sa microSD karticom do 1TB, a baterija tableta iznosi 7,040 mAh, navodi se u saopštenju.

Pročitajte i:  Pogledajte širu sliku! Počela prodaja Galaxy Z Fold3 5G i Z Flip3 5G telefona u Srbiji

PCPress.rs Image

Samsungova prepoznatiljiva S olovka u početku je imala namenu alata za pisanje i crtanje, ali je u međuvremenu evoluirala u partnera za kreativnost i produktivnost. Sada, sa funkcijama daljinskog upravljanja i mogućnošću bežičnog punjenja, S olovka na Galaxy Tab S6 stavlja još više moći i kontrole u ruke korisnika. Sa integrisanim BLE funkcijama daljinskog upravljanja koja ima domet od deset metara na otvorenom prostoru, uključujući S olovka Air Activities funkciju, možete intuitivno da snimate selfije i video snimke, ili kontrolišete multimedijalni sadržaj kojim upravljate čak i kada tablet nije u vašim rukama. S olovka ima i mogućnost bežičnog punjenja zahvaljujući kome njena baterija od 0,35 mAh, za samo deset minuta, dobija energiju dovoljnu za deset sati rada kada je napunjena do kraja i kada je na stand by-u. Trajanje baterije može da varira u zavisnosti od mrežnog okruženja, načina korišćenja i drugih faktora, naglašava se u saopštenju.

Zahvaljujući S olovci, ručno pisane beleške u Samsung Notes aplikaciji, samo jednim klikom mogu biti konvertovane u digitalni tekst i eksportovane u formate kao što je Microsoft Word. Takođe, možete praviti brze beleške ili skice na istom ekranu na kom gledate video, podešavajući stepen transparentnosti Samsung Notes prozora, što je savršeno za multitasking bez ikakvog napora.

Pročitajte i:  Novo poglavlje inovacija mobilnih telefona: Galaxy Z Fold3 5G i Galaxy Z Flip3 5G

PCPress.rs Image

Nova, poboljšana verzija Samsung DeX interfejsa dolazi sa Galaxy Tab S6 uređajem, omogućavajući neprimetan prelaz na iskustvo rada na PC-u, kako biste mogli da sa lakoćom multitaskujete i optimizujete svoj vizuelni doživljaj. Sa DeX tasterom dodatim na Galaxy Tab S6 Book Cover tastaturu, možete pokrenuti i deaktivirati DeX jednim dodirom prsta. Sama tastatura ima unapređenja zarad bolje funkcionalnosti, uključujući držač za S olovku, postolje sa slobodnim podešavanjem ugla, touch pad i tastere sa novim funkcijama.

Galaxy Tab S6 omogućava vrhunsko gejmersko iskustvo kroz kombinaciju grafike, zvuka, inteligentnog hardvera i softvera, podržanog partnerstvima sa vodećim gejming platformama kao što su Unity i Unreal Engine. Procesor 7 nm 64 bit Octa core (Max 2.8GHz, + 2.4GHz + 1.7GHz) i Game Booster sa veštačkom inteligencijom, poboljšavaju igračko iskustvo na Galaxy Tab S6 uređaju kroz optimizovani FPS, smanjeno kašnjenje prikaza slike, minimalno vreme učitavanja igara i ostalo. Zahvaljujući Samsungovom partnerstvu sa Discord-om, postoji mogućnost pristupa novim live chat funkcijama kroz Game Launcher, kako biste mogli da planirate strategiju sa članovima vašeg tima, dok istovremeno igrate igru. U saopštenju se napominje da će Discord mogućnost u okviru Game Launcher-a biti dostupna krajem avgusta i dostupnost usluge će zavisiti od države do države.

Pročitajte i:  Samsung počinje masovnu proizvodnju OLED ekrana za laptope

Galaxy Tab S6 dolazi u sivoj, plavoj i roze boji. Biće dostupan u maloprodaji i online od kraja avgusta, na odabranim tržištima.

Facebook komentari:

Tagovi: ,