Samsung predstavio nove pametne kućne uređaje

Kompanija Samsung Srbija zvanično je predstavila novu mašinu za pranje veša WW9000 i frižider Food ShowCase.

Dušan Milovanović, Samsung Srbija
Dušan Milovanović, Samsung Srbija

Mašina za pranje veša WW9000 minimalističkog dizajna poseduje Full Touch ekran u boji sa dijagonalom od 5 inča, u potpunosti osetljiv na dodir, za jednostavnije upravljanje.

Ova veš mašina opremljena je i opcijom Smart control, koja korisnicima omogućava da na daljinu kontrolišu i prate rad mašine putem aplikacije na telefonu. Sa funkcijom automatskog pranja sa četiri senzorske tehnologije i dispanzerom u koji staje količina deterdženta dovoljna za mesec dana, veš mašina WW9000 otvara novo poglavlje u pranju veša. Samsung WW9000 donosi i mogućnost izbora optimalnog ciklusa pranja, temperature vode, brzine centrifuge, jednostavnim dodirom prsta.

Food ShowCase je frižider dizajniran tako da hrana koju korisnici vole bude na dohvat ruke i ima mnogo više prostora od običnih frižidera. Za namirnice koje se često upotrebljavaju postoji pregrada koja je lako dostupna (showcase), kao i prostor posebno namenjen za odlaganje velikih i dugotrajnih namirnica (innercase). Ovaj model poseduje dupla vrata sa sistemom za višestrani protok vazduha koja čine da namirnice dugo ostanu sveže. Tu je i digitalna inverterska tehnologija koja doprinosi uštedi energije i poboljšava učinak rashlađivanja.

Pročitajte i:  Samsung drži 88 procenata tržišta preklopnih telefona

 “Dugi niz godina Samsung je globalni lider na polju tehnologije, što je rezultat naših dugogodišnjih istraživanja i posvećenosti kako bismo svojim korisnicima pružili vrhunske proizvode koji zadovoljavaju sve njihove potrebe. Prilikom kreiranja ovih kućnih aparata želeli smo da izađemo iz okvira standardnog, da ovim uređajima osim praktične funkcije, udahnemo stil, vrhunski dizajn i najsavremeniju tehnologiju. To je ono što smo i uspeli da spojimo u veš mašini WW9000 i frižideru Food ShowCase. Oni jesu funkcionalni, “pametni”, laki za korišćenje, ali njihov minimalistički dizajn čini ih pravim kućnim umetničkim delima”, rekao je Dušan Milovanović, rukovodilac odeljenja robe široke potrošnje u kompaniji Samsung Electronics.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,