ASUS Moneyback

Samsung predstavio novu seriju UHD televizora

Kompanija Samsung Electronics premijerno je na Beogradskoj nedelji mode predstavila novu seriju televizora ultra visoke definicije (UHD) – F9000.

Predstavljanje Samsung UHD TV na Fashion Week-uSa dijagonalom ekrana od 55 i 65 inča, osam miliona piksela i rezolucijom koja je četiri puta veća od Full HD-a, F9000 donosi oštrije slike, a mono što ovaj model posebno izdvaja od drugih uređaja je Quadmatic Picture Engine, moćna tehnologija obrade slike.

Bez obzira na izvor sadržaja – SD, HD ili Full HD – ova tehnologija adaptira izvor slike, eliminiše vizuelne smetnje, poboljšava nivo detalja i oštrinu pre nego što konačno poveća sliku, tako da je ona prikazana u zapanjujućoj UHD rezoluciji.

„Samsung zadržava svoj vodeći položaj na globalnom tržištu televizora već osam godina za redom, jer osluškujući potrebe potrošača velikom brzinom implementira inovacije u svoje proizvode. Veliko mi je zadovoljstvo što smo nedugo nakon svetske premijere na sajmu u Berlinu, predstavili ovaj uređaj i u Srbiji.

Posebno mi je drago što smo u mogućnosti da našim korisnicima ponudimo inovativnu tehnologiju koja će im unaprediti život i učiniti ga jednostavnijim i lakšim jer je F9000 kreiran da u svakom trenutku donese vrhunski ugođaj uz neverovatno iskustvo gledanja televizije“, rekao je Dušan Milovanović, rukovodilac odeljenja robe široke potrošnje u kompaniji Samsung Electronics.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Galaxy Upcycling stare telefone pretvara u IoT uređaje
PC Press - Video konferencije

Tagovi: , , ,