Samsung predstavio One UI 4 zasnovan na Androidu 12

Samsung je omogućio dostupno ažuriranje softvera One UI 4 za Galaxy S21, S21 Plus i S21 Ultra. Ažuriranje je zasnovano na ovogodišnjem Android-u 12.

Samsung predstavio One UI 4 zasnovan na Androidu 12

Samsung Flip i Fold serije dobijaju One UI 4 verziju u decembru

Nove funkcije koje dolaze sa najnovijom verzijom Samsung-ovog softvera trebalo bi da izgledaju poznato svima koji prate nadogradnje Android-a 12. Redizajn u Material You stilu uključuje mogućnost promene šeme boja operativnog sistema na osnovu odabrane pozadine. Funkcije fokusirane na privatnost uključuju kontrolnu tablu za privatnost koja prati koliko često aplikacije zahtevaju poverljive informacije sa vašeg telefona.

Ostale nove funkcije uključuju prilagođenu tastaturu koja nudi više animiranih emodžija i nalepnica. Iako je ažuriranje One UI 4 trenutno ograničeno na Samsung-ovu S21 seriju, kompanija kaže da će uskoro biti dostupna na nizu drugih uređaja uključujući starije Galaxy S, Galaxy Note i Galaxy A uređaje, kao i tablete. Z Flip 3, Z Fold 3, S20 serija, Note 20 serija, Z Fold 2 i Z Flip 5G mogli bi da dobiju ažuriranja One UI 4 u decembru.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: