BIZIT 2022

Samsung predstavio zakrivljeni G-Sync monitor za video igre

Kompanija Samsung je objavila novi 27-inčni CRG5 (C27RG5) monitor, namenjen ljubiteljima video igara. Dolazi sa inovativnim funkcionalnostima, uključujući osvežavanje od 240 Hz i kompatibilnost sa NVIDIA G-SYNC tehnologijom što je moćna kombinacija neprikosnovenog kvaliteta slike i brzine potrebne za intenzivne video igre.

PCPress.rs Image

Samsungov 27-inčni monitor CRG5 ima zakrivljenost ekrana od 1500R, a u kombinaciji sa brzinom osvežavanja preko 240 Hz RapidCurve tehnologija eliminiše kašnjenje slike u potpunosti na ekranu. Poseduje potvrdu kompanije NVIDIA da ispunjava sve zahteve za kvalitet slike za kompatibilnost sa G-SYNC tehnologijom, a donosi neometano igranje igara bez cepanja slike i sa niskom latencijom tokom bilo koje scene u igri, a sve to u 1920×1080 rezoluciji.

PCPress.rs Image

Ovaj monitor nudi dublje crne i svetlije bele boje sa kontrastnim odnosom od 3000:1, čime obezbeđuje prikazivanje najfinijih detalja, čak i u najsvetljiim i najtamnijim scenama određene igre. CRG5 ima zakrivljeni ekran sa panelima sa vertikalnim poravnavanjem. Igrači mogu da odaberu neku od prethodno programiranih kombinacija podešavanja za bilo koji žanr video igara sa digitalnog menija na ekranu, a za naprednija podešavanja prema ličnom nahođenju, korisnici mogu da kreiraju do tri odvojena profila.

Pročitajte i:  Otvorena prva Samsung experience zona u Srbiji

PCPress.rs Image

CRG5 će biti predstavljen na sajmu video igara PC Gaming Show, a prenosiće se uživo na servisu Twitch 10. juna, dok će biti dostupan širom sveta od septembra 2019. godine.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,