Samsung predstavlja G seriju frižidera

PCPress.rs ImageKompanija Samsung Electronics, u svojoj paleti proizvoda za kućnu upotrebu sadrži kombinovani frižider G serije, razvijen u skladu sa idejama Smart dizajna. Unutrašnji prostor u frižideru je maksimalno uvećan, dok su spoljne dimenzije ostale iste. Ovaj model frižidera nudi do 60 litara veću zapreminu za više hrane, ukupno do 400 litara, kao i najnovija dostignuća na polju optimalnog očuvanja prehrambenih namirnica i tehnika rashlađivanja.

Ovo je ekološki uređaj jer po energetskoj efikasnosti spada u klasu A+++. On koristi digitalni kompresor pretvaranja (Digital Inverter Compressor) kao glavnu tehnologiju, kao i novi Smart Eco System što njegove funkcije čini optimalnim. Ovaj model primenjuje 7 Smart senzora kako bi stalno merio nivo temperature i vlažnosti, čime efikasno upravlja kompresorom kako bi uz uštedu električne energije dao najbolje rezultate u rashlađivanju. Kao rezultat toga, potrošači mogu da održe željenu temperaturu, a da ne moraju da uključuju i isključuju kompresor. Uz to, način rada predviđen za godišnji odmor kod G serije omogućava korisnicima da podese frižider da radi efikasno čak i kada su na putovanju.

Pročitajte i:  Novo poglavlje inovacija mobilnih telefona: Galaxy Z Fold3 5G i Galaxy Z Flip3 5G

Uz LED unutrašnje osvetljenje koje nudi vrhunsku vidljivost i pogodnost, G serija je dopunjena i sa stilizovanim plavim LED panelom koji vam omogućava da upravljate ovim uređajem samo jednim dodirom prsta. Ovaj model se proizvodi u nekoliko različitih dimenzija (1,8 m, 1,9 m i 2 m visine) kao i u velikom rasponu različitih spoljašnjosti i opcija koje se mogu prilagoditi životnom stilu svakog potrošača.

„Epicentar svakog doma jeste kuhinja, a centar svake kuhinje jeste frižider. Sve je više potrošača koji traže jednostavnije i intuitivnije kućne aparate koji se neprimetno uklapaju u njihov dom,“ istakao je gospodin Čang Van Hong, izvršni potpredsednik Samsungove poslovne jedinice za digitalne kućne aparate. „Prefinjeni dizajn i odlične funkcije G serije omogućavaju potrošačima da vode pametniji i mnogo effikasniji život, kao i da kroz istovremenu uštedu električne energije daju svoj doprinos očuvanju životne sredine.“

Plavi LED displej koji krasi spoljašnjost frižidera ima poboljšani dizajn i pruža bolji korisnički doživljaj jer omogućava korisniku da lako kontroliše frižider i zamrzivač a da ne otvara vrata uređaja. Ovaj proizvod je unapređen i sa estetske tačke gledišta jer ga krasi minimalistički elegantni dizajn sa širokom paletom ručki što sve zajedno dopunjava ukupnu pojavu ovog uređaja.

Pročitajte i:  Samsung predstavio senzor kamere za telefone rezolucije 200 MP

Kako bi pružio neophodnu svežinu, Samsungova tehnologija Twin Cooling Plus™ postavlja nov standard na polju precizne kontrole temperature, jer zasebno rashlađuje frižider i zamrzivač. Kao rezultat toga, hrana čuva svežinu uz optimalnu vlažnost vazduha. Potrošači više ne moraju da brinu o odleđivanju frižidera zahvaljujući Samsungovoj tehnologiji No Frost, koja sprečava taloženje leda na prehrambenim namirnicama koje se čuvaju. Tu se nalazi i CoolSelect Zone™, kontrolisani odeljak koji potrošačima nudi opciju izbora temperature u zavisnosti od vrste hrane koja se čuva i potreba prostora za skladištenje. Kako bi se sačuvala maksimalna svežina namirnica, Samsungova No Frost tehnologija sprečava bilo kakvo taloženje leda, tako da potrošači više ne moraju da brinu o odleđivanju frižidera.

Nedavno predstavljena G serija se može naći i u Srbiji.

Izvor: Samsung

Facebook komentari:

Tagovi: ,