PC Press Studio

Samsung predstavlja inovativne B2B displeje na CES-u

Samsung  će predstaviti veliki broj novih komercijalnih displeja velikih formata sledeće nedelje, na međunarodnom sajmu CES 2014. u Las Vegasu.

CES_DISPLAY_BACKWALL_RIGHTSamsung  će izložiti čitav niz inovativnih displeja velikih formata za hotele, poslovne prostore i maloprodajne objekte koji su dizajnirani da pruže izuzetna vizuelna iskustva svojim korisnicima, navodi se u zvaničnom saopštenju ove kompanije.

Kako bi se predstavile prednostitih displeja u svakom od tih okruženja, Samsungov štand na CES-u će imati različita virtuelna okruženja čija je namera da prikažu najmoderniji „hotelski raj“, uključujući i video zid u hotelskom predvorju, novo TV rešenje za hotele i displeje za poslovne centre, zajedno sa Samsungovom interaktivnom tablom i najvećim svetskim LED displejom velikog formata od 95 inča.

 „Samsung nastavlja svoju aktivnu potragu za novim tržištima za nove i inovativne B2B displeje velikih formata, a to uključuje hotele, konferencijske i tržne centre“, istakao je Džong-huan Kim, potpredsednik poslovne jedinice za vizuelni displej u kompaniji Samsung Electronics.

„Naredne godine, nastavićemo da obogaćujemo tržište dodatnim inovativnijim displejima velikih formata.“

Pročitajte i:  Samsung radi na tome da kamere Galaxy S23 učini još boljim

Na CES-u, Samsung će prikazati i najveći svetski LED displej velikog formata od 95 inča (Model: ME95C), koji se sada našao u masovnoj proizvodnji. Ovaj uređaj ima neverovatan displej od 2.1 metra koji naglašava izuzetan kvalitet slike novog proizvoda i druge funkcije. Kompanija će prikazati različite atribute svojih displeja velikih formata prikazivanjem scena sastanaka u poslovnom centru na modelu ME95C. 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,