Samsung priprema gejming telefon

Iako gejming telefoni nikada nisu stekli popularnost kao neki drugi uređaji, Razer Phone model, koji se pojavio prošlog novembra, pokrenuo je trend koji je od tada motivisao nekoliko novih telefona, uključujući i Asus ROG Phone, Honor Play i Huawei Mate 20 X. Ako je verovati glasinama, gejmerskoj družini uskoro bi mogao da se pridruži i Samsung.

PCPress.rs Image

Detaljnih informacija o novom Samsung gejming modelu još uvek nema, ali se prošlog meseca saznalo da kompanija radi na Galaxy A uređaju koji je podržan Snapdragon 845 modelom, pa se pretpostavlja da se radi o gejming telefonu. Ako se ispostavi da je tako, uređaj će doći sa 8GB RAM-a, te 128GB interne memorije, a mogla bi da se pojavi i verzija sa 64GB i 256GB memorije. Pored toga tu je i baterija od 4.000mAh, Android 8.1 Oreo, a moguće i Water Carbon sistem za hlađenje, sličan kao kod modela Galaxy Note 9. Kada je dizajn u pitanju, očekuje se da će novi model ispratiti izgled modela Galaxy A7 i Galaxy A9, što podrazumeva masku od stakla i aluminijuma, te beskonačni displej sa ravnim ivicama.

Pročitajte i:  Šta još znamo o Samsung Galaxy S22?

PCPress.rs Image

Još uvek nije poznat datum lansiranja novog modela, ali se pretpostavlja da bi to moglo da se dogodi krajem novembra, na vreme za praznične kupovine.

Izvor: Phone Arena

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , , , , , ,