Samsung prodao milion zakrivljenih monitora

Samsung je objavio da je prodao više od milion proizvoda iz palete zakrivljenih monitora širom sveta, od kako su ovi proizvodi izašli na tržište. Ovaj proizvođač monitora predstavio je svoj prvi zakrivljeni LED monitor – model SD590C, sa dijagonalom od 27 inča i zakrivljenjem od 4000R (prečnik krivine 4.000 mm) u septembru 2014. godine, da bi od tad proširio svoju paletu na još nekoliko dodatnih modela zakrivljenih monitora

VD 1000000_Product 2

Rezultat uvođenja ovih novina je to da Samsung trenutno drži više od 85 odsto globalne prodaje zakrivljenih monitora (izvor: International Data Corporation – podaci se odnose na četvrti kvartal 2015. i prodaju zakrivljenih monitora dijagonala 15-34 inča širom sveta).

Samsung-ovi zakrivljeni monitori odlikuju se ravnomernom udaljenošću centra od ivica, čime se stvara bolji, komforniji doživljaj, koji gledaocu omogućava da u potpunosti utone u vizuelni sadržaj, a pogodan je za dugotrajnu upotrebu. U kombinaciji sa izrazito širokim uglovima vidljivosti i unapređenim odnosima kontrasta, ovi zakrivljeni monitori su idealni za ljubitelje igara i drugih zabavnih sadržaja u kućnom okruženju, koji traže realističan kvalitet slike bez ikakvih smetnji.

Pročitajte i:  Pametni satovi koji pružaju potpuno novo iskustvo – Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic

Samsung-ovo unapređenje dizajna zakrivljenih monitora obuhvata uvođenje oštrijeg zakrivljenja sa svakim novim modelom, dok se istovremeno zadržava elegantna, stilizovana forma. U januaru 2015. godine, Samsung je predstavio svoj drugi zakrivljeni monitor, SE790C od 34 inča, sa zakrivljenjem od 3000R. Najnoviji zakrivljeni proizvodi koji je ponudila ova kompanija, modeli CF591 (od 27 inča) i CF390 (23,5 i 27 inča) dalje proširuju mogućnosti prezentacije vizuelnih sadržaja uz zakrivljenje od 1800 R, vodeće u ovoj industriji.

Za više informacija posetite news.samsung.com.

 

Izvor: Samsung

Facebook komentari:

Tagovi: , , , ,