Samsung – smart koncept kućnih uređaja

Kompanija Samsung Electronics posvetila je veliku pažnju razvoju pametnih uređaja za domaćinstvo koji potrošačima nude veliku uštedu na svim nivoima, istovremeno brinući o očuvanju životne sredine. Brojne ekološke i praktične inovacije, primenjene su na mikrotalasnim pećnicama, frižiderima, veš mašinama, klima uređajima i usisivačima.

Pametni uredjaji 2Uz smart koncept vreme za pripremu zdravog i ukusnog obroka u mikrotalasnim pećnicama kraće,  jer postoje unapred podešeni režima za kuvanje.

Obroci se bezbedno čuvati u energetski efikasnim frižiderima, koji poseduju i No Frost tehnologiju koja onemogućava stvaranje leda. Osim što štede energiju, u frižiderima iz G serije uz pomoć jedinstvene EcoSlim™ tehnologije, značajno je proširen i unutrašnji prostor, dok su spoljašnje dimenzije ostale iste kao kod konvencionalnog frižidera.

Samsung je napravio pametne uređaje upravo sa ciljem da  pojednostavi život potrošačima, brinući  o njihovom zdravlju, uštedi vremena i novca. Ujedno, primenjeni smart koncept omogućio je kontrolu mnogih uređaja putem interneta i mobilnog telefona.

Tako Eco Bubble mašina za rublje, koja je energetski efikasna i štedi energiju do 70 odsto, ima mogućnost da probleme tokom ciklusa pranja reši uz pomoć instalirane aplikacije Smart Check, koja detektuje i dijagnostifikuje probleme u ranoj fazi, a potom nudi rešenje uz upotrebu smart telefona sa skeniranjem, uz pomoć LED displeja.

Pročitajte i:  Samsung predstavio senzor kamere za telefone rezolucije 200 MP

Uz najnovije klima uređaje, možete se potpuno opustiti i uživati, biti bezbedni jer Samsung klime poseduju ‘S-Plasma’ tehnologiju koja neutralizuje sve biološki štetne čestice u vazduhu uključujući bakterije i viruse. A ukoliko poželite da izađete, prošetate i vratite se u rashlađeni prostor, možete upravljati vašim klima uređajem pomoću pametnog telefona ili računara.

Facebook komentari:

Tagovi: ,