Samsung tiho i bez mnogo pompe predstavio džinovski tablet

Kako vam zvuči tablet od čak 17 inča? Definitivno je reč o veoma posebnom uređaju, namenjenom onima kojima je zbilja potreban veliki ekran. Tiho i bez mnogo pompe, Samsung je predstavio svoj novi Galaxy View 2 tablet. 

PCPress.rs Image

Glavna karakteristika Samsung Galaxy View 2 tableta je definitivno ekran od čak 17,3 inča! Da li bi vas iznenadilo da je zapravo kompaktniji od svog prethodnika? Kako je reč o masivnom uređaju, koji će se teško držati u rukama, dizajniran je tako da ima odgovarajući oslonac, koji možete videti na donjoj slici. On omogućava podešavanje i promenu ugla, što može otvoriti širok spektar primena tabletu, uključujući tu kolaborativni rad, ali i zajedničku zabavu.

Ekran od 17.3 inča može se podičiti Full HD rezolucijom od 1920×1080 piksela. Tablet koristi sada već pomalo stariji Android 8.0 Oreo softver. Što se hardvera tiče, pokreće ga osmojezgarni Exynos 7884 čipset, koji radi na 1.6 GHz. Dostupno je 3 GB RAM-a i 64 GB skladišnog prostora, što se može proširiti putem microSD slota. Tablet ima kameru od 5MP na poleđini, kao i pozamašnu bateriju od 12000 mAh.

Pročitajte i:  Pogledajte širu sliku! Počela prodaja Galaxy Z Fold3 5G i Z Flip3 5G telefona u Srbiji

PCPress.rs Image

Od konekcija, Galaxy View 2 tablet podržava LTE i Wi-Fi mreže, a tu su i USB Type-C port i 3.5-mm priključak. Isporuke kreću 30. aprila u tamno sivoj varijanti. Zvanično je dostupan preko Samsung onlajn prodavnice, po ceni od 740 dolara. 

Facebook komentari:

Tagovi: , ,