Top50 Glas publike

Samsung ViewFinity S8 – monitor za kreatore sadržaja

Samsung je najavio novu liniju vrednosno orijentisanih monitora za kreatore sadržaja pod nazivom ViewFinity S8. IPS LCD modeli od 27 i 32 inča nude funkcije kao što su 4K rezolucija 3,840 x 2,160, precizne boje, mat završni sloj i profesionalnu fabričku kalibraciju.

Samsung ViewFinity S8 – monitor za kreatore sadržaja

Samsung ViewFinity S8 idealan za profesionalne dizajnere

Cene ovog modela biće ispod 1.000 dolara. Naziv ViewFinity obećava „preciznu tačnost i doslednost“ za dizajnere, umetnike i profesionalce. U tom cilju, oba modela nude 98% DCI-P3 pokrivenosti raspona boja, Pantone validaciju za precizne boje i fabričku kalibraciju. Model od 32 inča je sertifikovan za VESA kategoriju DisplayHDR 600, tako da bi trebalo da bude dovoljno svetao za neke HDR radnje, dok je model od 27 inča u skladu sa ograničenijom kategorijom VESA DisplayHDR 400. IPS panel omogućava dobru osvetljenost čak i pri oštrim uglovima gledanja, dok mat površina pomaže u smanjenju refleksije.

Ekrani takođe funkcionišu kao sve-u-jednom priključne stanice za desktop ili laptop računare. Možete da napajate telefon, tablet ili laptop sa do 90 vati USB-C napajanja, a takođe dobijate prenos podataka, pa čak i eternet preko USB-C. Modeli ViewFinity S8 će stići širom sveta do kraja juna, sa određenim datumima u zavisnosti od regiona. Samsung još nije objavio američke cene, ali je cena modela od 32 inča u Koreji 634 dolara, dok je model od 27 inča 557 dolara.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: