ePlaneta

Samsungov Unpacked događaj zakazan za 10. jul

Prema glasinama stižu novi preklopni uređaji.

PCPress.rs Image

Galaxy ekosistem

Pariz će biti domaćin drugog događanja ove godine, nakon predstavljanja Galaxy S24 u januaru.

Samsung-ova najava nagoveštava “sledeću generaciju Galaxy AI i sve veći Galaxy ekosistem.” Pariz se ističe kao grad koji postavlja trendove. Zapravo je i “savršena pozadina za predstavljanje najnovijih inovacija.” Januarski Unpacked događaj bio je u San Hozeu.

Pariz će takođe biti domaćin Letnjih olimpijskih igara 2024. koje počinju sledećeg meseca, a Samsung je sponzor. Stoga su moguće promotivne veze, poput izdanja Galaxy S sa olimpijskim brendom.

Samsung je već otkrio u sudskom spisu da će Galaxy prsten stići u SAD “u avgustu ove godine”.

Pored nosivih uređaja, preklopni telefoni obično imaju značajnu ulogu na Samsung-ovim letnjim Unpacked događanjima (zamenjujući Galaxy Note, koji je zauzimao to mesto ranije). To potvrđuje SamMobile, koji je tačno prijavio datum i lokaciju događanja u aprilu. Prema tim izveštajima, Samsung će na događanju otkriti Galaxy Z Fold 6 i Galaxy Z Flip 6, zajedno sa novim slušalicama i više detalja o Galaxy prstenu.

Pročitajte i:  U Samsungu prvi štrajk radnika ikada

Kompanija je navela da ima bonus za američke korisnike koji žele jedan od novih uređaja pre nego što budu najavljeni. Ako rezervišete nadolazeći uređaj od danas do 10. jula putem Samsung-ovog sajta ili Shop Samsung aplikacije, dobićete 50 dolara Samsung kredita za vašu prednarudžbu. Rezervacione narudžbine takođe će biti uključene u nagradnu igru za osvajanje 5.000 dolara Samsung kredita.

Samsung će prenositi letnji Unpacked događaj na svom YouTube kanalu, glavnom sajtu i Newsroom sajtu.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *