ePlaneta

Šansa za dobre biznis ideje – Krenule prijave za startap akcelerator Univerzum!

Konkurs za učešće u mentorskom programu Univerziteta u Beogradu i kompanije Mozzart otvoren do 17. novembra, prijave putem sajta Univerzum.info. Obezbeđen investicioni fond od 25.000 evra.

PCPress.rs Image

Mnogi startapovi maštaju o vrtoglavom rastu i razvoju svojih biznis ideja, univerzumu šansa i prilika za investicije! Njihovi snovi mogu postati java jer su Univerzitet u Beogradu i kompanija Mozzart pokrenuli startap akcelerator Univerzum koji će kroz mentorski program pomoći preduzetnicima u realizaciji njihovih inovativnih ideja u svim fazama razvoja. Prijave za ovaj program traju do 17. novembra, a mogu se vršiti putem popunjavanja online upitnika.

Timovi sa najboljim startap idejama imaće priliiku i da besplatno koriste coworking prostor u centru Beograd, ali i dobiju investiciju! Kompanija Mozzart je za ovaj startap akcelerator odvojila fond od 25.000 evra.

PCPress.rs Image

Misija ovog projekta je da obezbedi neophodne veštine i alate, najbolju biznis edukaciju tima stručnjaka iz zemlje i sveta koji će svojom ekspertizom pomoći u daljem rastu i razvoju starapova. Odabrani stručni mentori pomoći će timovima na razvojnom putu i biti neophodna podrška kroz sve početničke izazove.

Organizatori navode da traže timove i kompanije sa originalnim proizvodom ili uslugom, koji žele da razvijaju svoju ideju, vođeni inovativnim i preduzetničkim duhom.

Više informacija na univerzum.info.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: