ePlaneta

SAP: Inteligentno poslovanje u službi zadovoljnog korisnika

Više od četiri decenije, softver za planiranje resursa preduzeća (ERP) bio je jezgro SAP‑a. Zbog toga ne čudi to što je S/4HANA najuspešnije rešenje i ujedno četvrti paket koji je razvila ova kompanija

PCPress.rs Image

U vreme digitalne ekonomije, promenili su se strateški prioriteti. Oni se danas formiraju oko korisničkog iskustva, digitalnih nabavki, smart prodavnica i novih ponuda klijentima.

Inteligentno preduzeće koristi pametne poslovne aplikacije za predviđanje i proaktivno ispunjavanje poslovnih izazova. Ona realizuju svoje digitalne ciljeve, osnažuju klijente i zaposlene i inoviraju kako bi dobila najbolji rezultat kako od ljudi, tako i od mašina.

Šta je posebno u vezi sa S/4HANA u poređenju sa prethodnim generacijama SAP ERP sistema?

Na prvom mestu, SAP S4/HANA omogućava organizacijama da nesmetano rade u digitalnoj ekonomiji. Nova generacija ERP rešenja otklanja kompleksnost i tromost starih sistema i omogućava iskorišćavanje svih prednosti inovativnih tehnologija koje se mogu ugraditi u poslovni proces.

SAP/S4HANA se fokusira na pružanje aktivne podrške u realnom vremenu, koja do krajnjih korisnika dolazi vođena podacima, uzimajući u obzir kako unutrašnje tako i spoljne izvore podataka.

Koje su specifičnosti SAP S/4HANA koje nudi korisnicima?

SAP S/4HANA je nativno napisana za platformu SAP HANA i nudi jedinstvene prednosti svakoj od zainteresovanih strana (poslovni menadžeri, IT menadžeri itd.). Kako bi se organizacijama omogućio digital core, prednosti SAP S/4HANA su mnoge: od smanjenog troška održavanja, bržeg generisanja izveštaja i povećanja kontekstualne svesti do demokratizovanog pristupa podacima.

Pročitajte i:  MELANY SOFTWARE inovira upravljanje preduzećem: Inovacija kroz integraciju

PCPress.rs Image

1. Sveobuhvatnost

SAP S/4HANA omogućava centralizovanje hardverskih i mrežnih resursa, i služi kao digitalno jezgro za pojednostavljenje poslovnog procesa. Eliminacija agregatnih tabela, kraće vreme obrade i lakoća kojom sistemi mogu odgovoriti na transakcije i upite, vrline su ovog rešenja koje služi kao alat na polju strateškog rasta.

2. Jednostavnost korišćenja kroz Fiori 2,0

Korisnički interfejs SAP Fiori 2,0 pruža moderan dizajn potpuno inovativnog korisničkog iskustva, omogućavajući korisnicima da lako pristupe stranicama za pregled i listama radnih spiskova. Fiori je dizajniran da bude veoma intuitivan, personalizovan i jednostavan, što omogućava korisnicima da postavljaju pitanja i pristupaju potrebnim detaljima, bez obzira na uređaj ili primenu. To omogućava organizaciji da evoluira i da se poveže s kupcima na dubljem nivou.

PCPress.rs Image

3. Povećane performanse

S/4HANA poboljšava učinak omogućavajući korisnicima da planiraju, izvršavaju, generišu izveštaje i analitiku zasnovanu na podacima uživo, tj. u realnom vremenu. Takođe, omogućava organizaciji da pruži bolju uslugu za aplikacije koje su u vezi s klijentima.

4. Efikasnost troškova

Usvajanje S/4HANA je pametno premeštanje, što se tiče efikasnosti troškova. Mogućnost da se donesu sva analitička i transakcijska ovlašćenja na jednom mestu omogućava efikasnije, brže i bolje donošenje odluka.

PCPress.rs Image

5. Inovacija

SAP S/4HANA postavlja osnov za buduće inovacije. Tehnologija se brzo razvija a preduzeća moraju da budu osposobljena da odgovore zahtevima inteligentnog poslovanja. S/4HANA je dovela brzinu, kontekst i pristupačnost podataka na zavidno visok, inovativni nivo.

Pročitajte i:  AB Soft: Više sistema u tesnoj vezi

Prebacivanje s tradicionalnih ERP rešenja na SAP S/4HANA proces je koji zahteva  posvećenost i procenu koristi koje organizacija može da ostvari u konkurentnom poslovnom okruženju. Kako bi se maksimizirala prednost korišćenja ovog sistema, važno je formirati odluku koja definiše put inovacija i moderne generacije poslovnog sistema.

Neophodne promene

U vreme digitalne transformacije preduzeća moraju da se transformišu kako bi iskoristila napredak u tehnologiji i kako bi mogla da budu konkurentna, da predvide i vode. Kompanije sada zahtevaju inteligenciju i uvid u inovacije da bi maksimalno povećale prednost i uspele, a SAP je pouzdan i siguran partner na tom putu. Inteligentan izbor u tranziciji omogućava nam da idemo u korak s digitalnom transformacijom uz  SAP S/4HANA koje je pravo rešenje, jer se prilagođava svim poslovnim procesima i kao rezultat ima zadovoljnog korisnika.

Korisna adresa: sap.rs

 

O kompaniji SAP

Godine 1972. pet preduzetnika u Nemačkoj imali su viziju kako da iskoriste poslovni potencijal tehnologije. Počevši od jednog klijenta i svega nekolicine zaposlenih, SAP je krenuo putem koji će ne samo transformisati svet informacionih tehnologija, već i zauvek promeniti način na koji kompanije posluju. Nakon 47 godina i više od 413.000 korisnika, više nego ikad, SAP je podstaknut pionirskim duhom koji je inspirisao osnivače da neprestano transformišu IT industriju.

Pročitajte i:  GoPro: Budite uvek korak ispred konkurencije

SAP je tržišni lider u aplikativnom softveru za preduzeća koji pomaže kompanijama svih veličina i svih industrija u najboljem svetlu: 77% svetskih prihoda od transakcija dotiče SAP sistem. Mašinsko učenje, Internet stvari (IoT) i napredne analitičke tehnologije pomažu da se klijenti SAP‑a pretvore u inteligentna preduzeća. Paket aplikacija i usluga s kraja na kraj (end‑to‑end) omogućava klijentima da rade profitabilno, stalno se prilagođavaju i naprave razliku u odnosu na konkurenciju. S globalnom mrežom kupaca, partnera, zaposlenih i lidera misli, SAP pomaže svetu da radi bolje i poboljšava živote ljudi.

PCPress.rs Image

U SAP‑u je prihvaćena inovativna kultura u celoj kompaniji. Moćna mreža međusobno povezanih programa i entiteta pokriva sve dimenzije inovacija, od istraživanja i razvoja do implementacije kod korisnika. Uz vodeću tehnologiju i inovacije proizvoda koje pokreće SAP HANA, moguća je pomoć celokupnom društvu u rešavanju složenih, nerešivih problema.

Od pionirskog ERP softvera do vodećih novih tehnoloških ponuda kao što je SAP HANA platforma, SAP inovacije nadilaze sam softver i predstavljaju razvoj revolucionarne tehnologije koja oblikuje IT i poslovne trendove.

Ovaj tekst je deo PC Press specijala posvećenog ERP rešenjima. Kompletan specijal je potpuno besplatan za čitanje i možete ga čitati u digitalnoj čitaonici ili ga preuzeti direktno odavde u PDF formatu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,