TrendMicro

SAP predstavio portal simpletalent.rs

Kompanija SAP organizovala je skup na kome je HR stučnjacima, direktorima, menadžerima i saradnicima najboljih srpskih kompanija predstavljen novi portal simpletalent.rs. SAP kao proizvođač i dobavljač poslovnog softvera, ujedno je i poslovni partner svojim korisnicima, pa s tim u vezi portal simpletalent.rs ima za cilj okupljanje HR zajednice sa namerom razmenje ideja, znanja i iskustva eksperata ove linije poslovanja.

Predstavljanje portala Supertalent

Tempo života i rada koji su sve brži, digitalna ekonomija, česte promene, generacijski jaz zaposlenih… samo su deo izazova sa kojima se suočavaju oni koji brinu o zaposlenima. Bez obzira na to da li se radi o direktoru sektora ljudskih resursa u velikim kompanijama ili vlasnicima manjih firmi, svi imaju isti cilj – uspešno voditi zapolene ka sledećem uspehu kompanije. Simpletalent.rs je mesto za praćenje i postavljanje novih HR trendova.

Portal simpletalent.rs zamišljen je kao interaktivna platforma i izvor informacija o HR trendovima namenjen stručnjacima koji deluju u korak sa digitalnim promenama. Ovaj portal lako je dostupan i predstavlja jednostavan način interakcije sa HR zajednicom. Pored mogućnosti praćenja trendova, istraživanja i analiza, ovaj portal mesto je na kome će HR magovi moći da objavljuju autorske tekstove i preuzimaju stručne sadržaje.“ rekla je Žuna Ljubičić, marketing menadžer u kompaniji SAP u Srbiji.

Na skupu su stručnjaci iz kompanije SAP govorili o tehnološkim trendovima koji prate HR liniju poslovanja i prikazali su demo SuccessFactor rešenja namenjenog ljudskim resursima. Jelena Miletić-Pejović, HR biznis partner u banci Societe Generale, koja koristi ovo rešenje na nivou cele grupe, rekla je da im je ovo rešenje omogućilo „Transparentan i interaktivan proces za sve zaposlene, menadžere i Direkciju ljudskih resursa. SuccessFactor podstiče dvosmernu i jasnu komunikaciju prilikom postavljanja ciljeva i praćenja radnog učinka tokom cele godine. Dodatna vrednost ovog sistema je njegova fleksibilnost koja omogućava dodavanje novih ciljeva u skladu sa potrebama posla i novim projektima. Jednom rečju, SAP SuccessFactor je unapredio kvalitet procesa vezanih za razvoj ljudskih resursa.“

Više informacija možete pronaći na http://www.simpletalent.rs/.

Izvor: SAP

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,