BIZIT 2022

Saša Đorđević je novi ambasador Tesla brenda

Saša Đorđević, legenda srpske košarke i aktuelni selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Saša Đorđević, postao zvanični ambasador brenda Tesla. Ovo partnerstvo simbolizuje opredeljenje kompanije Comtrade i brenda Tesla da zastupaju neprolazne sportske i životne vrednosti kao što su posvećenost ostvarenju ciljeva, odlučnost u prevazilaženju prepreka, snažna vera u uspeh, pažljivo negovanje timskog duha i neprestano usavršavanje.

Saša Đorđević je novi ambasador Tesla brenda mobilni telefoni televizori

U svojoj bogatoj sportskoj karijeri, Aleksandar Ðorđević je postizao podvige koji su često prevazilazili očekivanja javnosti i doneli mu zasluženi epitet vođe. Ostao je upamćen kao jedan od najboljih evropskih plejmejkera, a pobednički duh ga nije napustio ni po završetku karijere i zbog toga danas važi za vrhunskog selektora i jednog od najistaknutijih motivatora u evropskoj košarci. Sa Ðorđevićem na mestu selektora, Srbija je postala jedina evropska reprezentacija koja je uspela da bude aktuelni vicešampion na Svetskom prvenstvu, Olimpijskim igrama i Evropskom prvenstvu. 

Saša Đorđević je veliki šampion i jedan od retkih košarkaša koji su uspeli da ostvare dve uspešne karijere, kao igrač i kao trener. Njegova posvećenost radu, razumevanje potreba tima, upornost u ostvarivanju svojih zamisli, hrabrost da prihvati odgovornost i, iznad svega, pobednički mentalitet, vrednosti su na kojima počiva i brend Tesla, a koje želimo i dalje da razvijamo i promovišemo kroz strateška parterstva.

“Zahvaljujući igračima kao što je Saša Đorđević, nastala je izreka da se fudbal igra nogom, a košarka glavom. Saša je, naravno, uvek igrao i srcem, i to ga je vodilo pravim izborima i preuzimanju odgovornost onda kada je najpotrebnije. Neprestana izgradnja liderskih sposobnosti, posvećenost jačanju timskog duha, kao i snažna vera u uspeh, danas ga čine jednim od najsnažnijih pokretača i lidera u evropskoj košarci, a nama, kao ljubiteljima sporta, predstavljaju veliku inspiraciju u radu.” izjavio je Nebojša Uskoković, generalni manager kompanije Comtrade Distribution.

saša đorđević tesla televizor TV

Saša Đorđević – idealni partner brenda Tesla

Đorđevićeva jasno definisana filozofija uspeha i mentorski pristup čine ga idealnim partnerom brenda Tesla. Kao domaća kompanija koja neguje sopstveni brend, nastojimo da razvijamo svoje proizvode u skladu sa aktuelnim svetskim standardima i trendovima. Za nas, kvalitet je jedino što se računa, uz konstantno unapređivanje, vrhunski profesionalizam i posvećenost viziji da svaki dom može da ima uređaje koji su pristupačni, a dostojni svog imena. Zbog toga su uređaji Tesla proizvod timskog rada iza kojeg stoji želja da potrošačima uvek pružimo više i da kroz stalni razvoj prevaziđemo njihova očekivanja. 

“Izuzetno mi je drago što započinjem saradnju sa brendom Tesla. Čovek po kome ovaj brend nosi ime jedan je od najvećih svetskih naučnika i pionir inovacija. Pokretački duh i težnja ka većim i boljim dostignućima obeležili su moju karijeru. U tom smislu sam pronašao zajednički jezik sa Tesla timom, budući da se radi o brendu domaće kompanije. Tesla je brend koji prati trendove, a istovremeno neguje indivudualnost. Što je najvažnije, u pitanju je brend koji ima jasnu misiju: da svetske standarde učini dostupnim svima.“ poručio je Đorđević.

Facebook komentari:
eFakture