BIZIT 2022

SBB Fiber Power paketi od septembra

1mm_20fiber_20met_20blauwe_20power_20led[1]U skladu sa pozicijom lidera na tržištu kablovske televizije i širokopojasnog interneta, SBB nastavlja da pomera granice i pruža najsavremenije servise iz tih oblasti svojim korisnicima.

Kompanija SBB neprestano ulaže u povećanje i tehnološki napredak svoje optičke mreže i prateći svetske trendove SBB će ponuditi servise na optičkoj infrastrukturi i rezidencijalnim korisnicima. SBB poseduje jednu od dve najveće optičke mreže u Srbiji, čija dužina prelazi 4000km i koja se grana u više od 1500 optičkih čvorova.

Novi Fiber Power paketi, koji će se uskoro naći u ponudi SBB-a, omogućiće korisnicima da dobiju još brži internet, osavremene digitalnu televiziju i imaju konekciju istog kvaliteta kao i stanari najrazvijenijih i najbogatijih država. Fiber Power paketi u eksperimentalnoj fazi su već ponuđeni objektima u Trešnjinom cvetu, u pojedinim zgradama u Bulevaru Zorana Đinđića i u još nekoliko zgrada na Novom Beogradu.

Tehničke ekipe ubrzano rade na završnim pripremama za puštanje Fiber Power servisa. Plan SBB-a je da novu uslugu pušta fazno, po delovima svoje mreže, tako da će od septembra prvo biti ponuđena korisnicima u jednom delu Dedinja (trougao Neznanog junaka, Ljutice Bogdana i Veljka Lukića Kurjaka, kao i naselje kod Prokop stanice). Delovi Bežanijske kose, dodatni blokovi na Novom Beogradu i Novo naselje u Novom Sadu (i na SBB i na KDS NS mreži) tu mogućnost će imati krajem ove godine. Takođe, planirano je da Fiber Power pakete dobiju i korisnici u drugim gradovima kao što su Kragujevac i Niš.

Pročitajte i:  SBB fondacija organizovala preduzetničke edukacije za finansijski ugrožene porodice

„SBB nastavlja da donosi budućnost tehnologije u Srbiju. Godinama radimo na postavljanju optičke mreže i cilj nam je da što veći broj korisnika bude u prilici da koristi najkvalitetniju i najbržu konekciju. Prepoznajemo da tržište počinje da traži usluge velikih brzina i optičku konekciju i zato korisnicima pružamo ono što žele. Uslugu Fiber Power će biti u mogućnosti da ponude i društva iz iste grupe, kao što je KDS NS – izjavila je Jovana Lukić, direktor korporativnih komunikacija kompanije SBB.

Kako usluga bude stizala do njih, korisnici će biti obaveštavani o mogućnosti izbora Fiber Power paketa. Očekuje se da će do kraja godine više od 50.000 domaćinstava imati ugrađenu optiku i mogućnost da se odluče za Fiber Power ponudu.

Kompanija SBB – Srpske kablovske mreže najveći je operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji i najznačajniji operator satelitske televizije u regionu, prisutan u šest zemalja svojom Total TV platformom. SBB je nastao integrisanjem kablovskih distributera širom Srbije tokom 2002. i 2003. godine, a danas zapošljava više od 900 ljudi. U saradnji sa kompanijama Telemach u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, sa kojima ima iste većinske vlasnike i predsednika uprave, čini jedinstven telekomunikacioni sistem na teritoriji nekadašnje države.

Pročitajte i:  Crvena zvezda brani titulu League of Legends šampiona

SBB

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,