SBB i Eunet predstavili integrisana IT rešenja za biznis korisnike

Završena je akvizicija kojom je Eunet, lider u pružanju hosting i cloud servisa, postao deo United Grupe u kojoj se nalazi i SBB, vodeći kablovski operator u Srbiji. Eunet će još neko vreme poslovati kao samostalno pravno lice, a zahvaljujući integraciji korisnicima će biti ponuđena još bolja usluga i objedinjena ponuda informaciono-komunikacionih rešenja SBB-a i Euneta, zvanično je objavljeno na današnjoj konferenciji ove dve kompanije.

Jovana Lukić, Srđan Tomašević i Mirjana Rosić
Jovana Lukić, Srđan Tomašević i Mirjana Rosić

Pouzdana internet konekcija, hosting i cloud – servisi koji štede vreme i novac

“Uz SBB-ov vrhunski Internet i data centar i Eunetovu odličnu platformu za hosting i cloud, imamo veoma relevantnu ponudu na tržištu. Koaksijalna i optička mreža sa uslugama interneta, povoljne fiksne telefonije, hostinga i clouda i brige o korisnicima čini nas odličnim biznis partnerom savremenog poslovanja. Svako IT rešenje se pravi po meri klijenta. Prilagođeno je vrsti i obimu delatnosti i potreba sa ciljem da dovede do efikasnijeg i profitabilnijeg poslovanja.– izjavio je Srđan Tomašević, direktor SBB Solutions-a, regionalne platforme za pružanje visokokvalitetnih rešenja poslovnim korisnicima.

“Izuzetno smo zadovoljni što smo postali deo jednog ovako ozbiljnog sistema. EUnet je dugogodišnji hosting i cloud lider na tržištu, a od sada ćemo uz SBB moći da ponudimo još šire usluge.
Misija nam je da omogućimo da nove hosting tehnologije, kao što je cloud, postanu lako dostupne svima, uz kvalitetnu podršku i po pristupačnim cenama.”
rekla je Mirjana Rosić, generalna direktorka kompanije EUnet.

Unapređeni Biz Smart paketi

Integracijom poslovanja i usluga dve kompanije, novim korisnicima će se od sada nuditi unapređeni SBB-ovi Biz Smart paketi sa Eunetovim hostingom, što predstavlja pravo rešenje za sve preduzetnike. Takođe, postojećim Biz Smart korisnicima se nudi širok spektar mogućnosti unapređenja cloud i hosting servisa.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,