VMware-vForum

SBB, KDS, JET TV i BEOGRID pozdravljaju odluku o digitalizaciji

Kompanije SBB, KDS, JET TV i BEOGRID, koje posluju u okviru regionalne United Grupe, sa svojim platformama za digitalnu kablovsku televiziju – D3, digitalnu satelitsku televiziju – Total TV i digitalnu televiziju preko interneta – D3i, pozdravljaju odluku države da pređe na emitovanje digitalnog signala i usaglasi ovu oblast sa regulativom Evropske unije.

Radni dorucak

“Naša grupa ima preko deset godina iskustva u pružanju digitalnog signala svojim korisnicima. Ponosni smo na činjenicu da smo prvi u Srbiji, još 2003. godine, uveli kablovsku digitalnu televiziju, a 2005. godine, lansiranjem Total TV-a, i digitalnu satelitsku televiziju, čime smo postavili standard u pružanju najsavremenijih servisa u oblasti distribucije TV signala”,  istakla je Dragica Pilipović-Chaffey, direktorka SBB-a.

Svi korisnici SBB, KDS, JET TV, BEOGRID, Total TV, D3 i D3i televizije, ne treba da brinu da će nakon procesa digitalizacije koji Srbiju očekuje polovinom 2015. izgubiti mogućnost da prate TV program. Dakle, program će moći neometano da prate kao i do sada, bez potrebe da nabavljaju dodatnu opremu i izlažu se dodatnim troškovima.

Pročitajte i:  Vlada Srbije nastavlja ulaganje u razvoj veštačke inteligencije

Međutim, svi korisnici, bez obzira da li su postojeći, ili potpuno novi, treba da iskoriste priliku i izaberu neki od novih digitalnih paketa koji će se pojaviti u ponudi od 15. septembra i na taj način počnu da koriste sve prednosti digitalne televizije.

Novost je i da je po nepromenjenoj ceni pretplate, svim SBB, KDS i JET TV korisnicima osnovne kablovske ponude, koji poseduju televizore sa ugrađenim DVB-C tjunerom, omogućeno gledanje 16 digitalnih kanala bez kupovine i instalacije dodatnih uređaja. Pored kanala iz nacionalne inicijalne mreže (RTS1, RTS2, RTS Digital, RTS HD, B92, Studio B, RTV1, RTV2, Pink, Prva, Happy), biće dodatno omogućeno i gledanje digitalnih kanala Prva Plus, SK1, Ultra, Cinemania i Grand.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,

One thought on “SBB, KDS, JET TV i BEOGRID pozdravljaju odluku o digitalizaciji

  • 23. October 2014. at 23:33
    Permalink

    Koliko čovek vredi? Nekad je data reč bila merilo za to. Čovek vredi onoliko koliko i njegova reč. Sudeći po onome što se meni desilo ta vrednost je nula. Kada sam sa starog prešao na novi paker usluga u JETTV-u objašnjeno mi je od strane njihove službenice da uvođenjem telefonske linije raskidam stari ugovor ( MIX 2),vraćam staru opremu i postajem novi korisnik izabranog paketa, u mom slučaju TRIO SILVER, s’tim da na taj način ostvarujem pravo da prva tri meseca plaćam samo 1 dinar. Ali u tome je prevara. Ja ustvari nisam po njihovim rečima raskinuo stari ugovor već sam kao stari korisnik samo promenio paket i nemam prava na popust. Njihova firma njihova pravila. Sad je kasno da se kajem jer sam potpisao ugovar na dve godine i njegovo raskidanje bi me još više koštalo. Razgovarao sam i sa direktorom JETTV-a koji mi je DAO REČ da će sve biti kako mi je obećano,samo da mu donesem račun kad ga dobijem. OD TADA JE STALO ZAUZET NA SASTANKU. U narodu postoji izraka: “Čovek se drži za reč a govedo za rogove”.

Comments are closed.