BIZIT 2022

Schneider Electric lider u DCIM oblasti

Kompanija Schneider Electric proglašena je od strane IDC- a (International Data Corporation), već drugu godinu za redom, za lidera kada su u pitanju Data Center Infrastructure Management (DCIM).

ScheIstraživačka kompanija IDC nedavno je izašla sa svojom najnovijom analizom tržišta kada su u pitanju data centri. Prema njima, softverska rešenja za regulisanje energetske efikasnosti i bolju iskorišćenost resursa data centara sve više su u tržišnom fokusu i upravo je Schneider Electric StruxureWare for Data Center rešenje proglašeno najboljim u ovom segmentu.

„Čini se da DCIM softveri dobijaju itekako zasluženu pažnju na tržištu, a to što smo upravo mi već drugu godinu za redom proglašeni da nudimo najbolje StruxureWare Data Center rešenje nam zaista predstavlja radost i težićemo da ostanemo lideri kao i do sada”, izjavio je Vasilije Kodžopeljić, direktor sektora – IT business.

IDC MarketScape je alat za upoređivanje međusobnih mogućnosti i tržišne strategije vendora prema parametrima koje IDC smatra za vitalne za uspeh na DCIM tržištu. Evaluacija se sprovodi prema detaljnom okviru i setu parametara koji će uticati na kratkoročni i dugoročni poslovni uspeh.

Pročitajte i:  PowerIT konferencija 2022. u organizaciji Schneider Electric HUB

Prema proceni IDC-a, u narednih nekoliko godina Schneider Electric će biti jedan od glavnih igrača na DCIM tržištu.

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi:

One thought on “Schneider Electric lider u DCIM oblasti

Comments are closed.