QNAP Mikroprinc

Schneider Electric na konferenciji DATUM

Kompanija Schneider Electricučestvovala je danas na konferenciji Dani tehnološkog umeća „DATUM“ (data centri i IT infrastruktura) kojoj je prisustvovalo preko 300 učesnika u hotelu Hyatt.

photo (1)Na konferenciji koja se bavila pitanjem trenutnih i budućih trendova u upravljanju infrastrukturom data centara kompanija Schneider Eletric predstavila je svoj StruxureWare Data Center Operation for Co-location koji omogućava jedinstvene poslovne prednosti za operatore data centara sa više klijenata.

DCIM rešenje identifikuje dostupne rekove i slobodan prostor, a pored toga nudi mogućnosti zasebne naplate po zakupcu. Na taj način provajderi usluga ostvaruju uštedu vremena, pritom obezbeđujući najpreciznije podatke koji će klijentima omogućiti da donose odluke i vrše pravovremene transakcije, brzinom koja im nije bila dostupna korišćenjem prethodnih rešenja.

„Istraživačka kompanija IDC (International Data Corporation) nedavno je izašla sa svojom najnovijom analizom tržišta kada su u pitanju data centri. Prema njima, softverska rešenja za regulisanje energetske efikasnosti i bolju iskorišćenost resursa data centara sve više su u tržišnom fokusu i upravo je Schneider Electric StruxureWare for Data Center rešenje proglašeno najboljim u ovom segmentu“ rekao je Attila Szarka, Business Development Manager Data Center Solutions, CEE i Israel.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Intervju: Schneider Electric - Ponosni smo na svoje timove u Srbiji
PC Press - Video konferencije

Tagovi: ,