Top50 2020 - Proglašenje pobednika

Schneider Electric organizovao Energy Audit edukaciju

Kompanija Schneider Electric organizovala je 8. oktobra jednodnevnu edukaciju za predstavnike medija pod nazivom Energy Audit.

SE_Energy Audit_Energy Audit (Energetski pregled) podrazumeva sveobuhvatnu analizu načina funkcionisanja i energetskih tokova u jednom postrojenju ili objektu a sve u cilju predlaganja mera za uštedu energije.

Ova edukacija je samo jedan od programa Energy University-a, besplatnog online obrazovnog programa, dostupnog svima koji žele da usvoje najnovija rešenja o uštedi energije i to na engleskom, kineskom, francuskom, španskom, italijanskom, portugalskom, nemačkom, ruskom i turskom jeziku. Program sadrži alate i informacije na temu potrošnje električne energije, aplikacije za upravljanje potrošnjom, kalkulacije  povraćaja investicije i primere rešenja koja se mogu primeniti brzo i jednostavno. Kursevi su dostupni u preko 120 zemalja sveta i pohađa ih više od 70.000 polaznika.

 Energy University program se sastoji od preko 200 kurseva, a svaki kurs u proseku traje oko 60 minuta i dostupnost podataka je neograničena. Dodatna pogodnost je i to što svaki kurs sadrži mogućnost preuzimanja transkripta i ostalih materijala, kviz na kraju svakog časa, praktična i primenljiva rešenja za uštedu energije, proračun potencijalne uštede energije, prednosti i mane različitih rešenja, portal koji na svakom času beleži napredak učenika, kao i forum koji je oformila Linkdin grupa Energy University-ja.

Pročitajte i:  Intervju: Schneider Electric - Ponosni smo na svoje timove u Srbiji

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,