ASUS Moneyback

Schneider Electric otvorio Show Room u Beogradu

Kompanija Schneider Electric svečano je otvorila izložbeni prostor koji se nalazi u poslovnom objektu ove kompanije, sa ciljem da na jednom mestu predstavi svoje inovacije i omogući da one budu dostupne svim korisnicima.

Show Room Izložbeni prostor nudi rešenja ove kompanije iz programa elektrogalanterije – prekidači i utičnice, rešenja za pametne kuće – kontrola osvetljenja, pristupa, grejanja/hlađenja, rešenja za nadzor i upravljanje procesima u industriji (biometrijski ključ, scada sistem), rešenja za razvod električne energije (modularni razvodni ormani savremenog dizajna, oklopljeni šinski razvod.

Tu su i uređaji za merenje potrošnje i merenje kvaliteta električne energije, niskonaponski prekidači sa komunikacijom koji omogućavaju daljinsko upravljanje, softver za praćenje podataka i analizu), IT rešenja, rack orman, dupli podovi i slično.

 „Siguran sam da će Show Room zaista dosta pomoći našim klijentima i partnerima u donošenju odluka bilo da tragaju za rešenjima za pametne kuće, kancelarije, fabrike ili žele da uklope u svoj enterijer nešto iz našeg programa elektrogalanterije. Show Room je otvoren za sve koji žele da vide ne samo naše proizvode, nego i kako su oni povezani u sistem“,  izjavio je Dragoljub Damljanović. direktor kompanije Schneider Electric.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Schneider Electric: Novi Sad, inženjerski centar
PC Press - Video konferencije

Tagovi: