BIZIT Seminar

Schneider Electric predstavio Easy UPS 3M

Kompanija Schneider Electric predstavila je prvu verziju 3-faznog uređaja za besprekidno napajanje Easy UPS 3M sa internim baterijama velikog kapaciteta od 60 i 80 kVA (400V). Easy UPS 3M se jednostavno instalira, koristi i održava, čime omogućava nesmetan tok poslovanja malih i srednjih preduzeća, a isto tako se lako uklapa i u prostor data centra i u industrijsko okruženje.

PCPress.rs Image

Easy UPS 3M sa internim baterijama je dostupan u svim regionima koji koriste napon od 400 V.

„Zahvaljujući optimizovanom kompaktnom dizajnu i konkurentnim karakteristikama, Easy UPS 3M sa internim baterijama omogućava kompaniji Schneider Electric da zadovolji sve potrebe korisnika i zahteve partnera u različitim sektorima, što ga čini savršenim rešenjem za mala i srednja preduzeća, data centre i proizvodna postrojenja uz niže ukupne operativne troškove“, izjavio je Kristofer Tompson, potpredsednik za 3-faznu liniju proizvoda kompanije Schneider Electric.  

Schneider ima globalnu servisnu strukturu koju čine jake lokalne mreže specijalizovanih servisera, što korisnicima omogućava celokupan asortiman usluga tokom celog životnog ciklusa uređaja Easy UPS 3M.

Easy UPS 3m je lak za instalaciju, korišćenje i održavanje:

  • Omogućava jednostavno dizajniranje konfiguracije sa ugrađenim ulaznim/izlaznim/bajpas zaštitnim prekidačem, tako da nema potrebe za spoljašnjim kabinetom sa zaštitnim prekidačem. Jednostavno održavanje i prilaz sa prednje ili gornje strane radi održavanja tokom životnog veka,
  • Omogućava lako konfigurisanje. Nudi veliku izdržljivost u zahtevnim okruženjima zahvaljujući usklađenim štampanim pločama presvučenim zaštitnim slojem, zamenjivom filteru za prašinu, mogućnosti rada na temperaturi do 40° C i jakoj zaštiti od preopterećenja, što sve uređaj Easy UPS 3M čini pouzdanim rešenjem za nesmetan tok poslovanja.
  • Obezbeđuje jednostavniji rad sistema i smanjuje kapitalne investicije, uz efikasnost od čak 99 odsto u ECO režimu rada za uštedu struje.
  • Upravljanje UPS uređajem i globalna vidljivost rada i statusa opreme uz non-stop podršku stručnog servisnog centra koji koristi softvere za upravljanje najnovije generacije EcoStruxure IT Expert i EcoStruxure Asset Advisor i opcionu mrežnu karticu za upravljanje.
Pročitajte i:  Schneider Electric na samom vrhu sa svojim ADMS rešenjem

Poseduje ekološki sertifikat Green Premium za održive poslovne rezultate.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,