Top50 Glas publike

Schneider Electric predstavio Easy UPS 3S

Kompanija Schneider Electric, predstavila je uređaj Easy UPS 3S u Evropi, Bliskom istoku, Africi i Latinskoj Americi.

Schneider Electric predstavio Easy UPS 3S

Easy UPS 3S je 10-do-40 kVA besprekidno napajanje (UPS) koje nudi robusne električne karakteristike i kompaktan dizajn i jednostavno se instalira, jednostavno se koristi i jednostavno se servisira – čineći kontinuitet poslovanja jednostavnim za mala i srednja preduzeća.

Easy UPS 3S je izuzetna kombinacija dizajna optimalnog zauzeća prostora i naprednih funkcija, štiteći kritičnu opremu u mnogim sredinama od štete zbog nestanka struje, udara i skokova napona. Ovaj uređaj isporučuje do 96 odsto efikasnosti u režimu dvostruke konverzije i do 99 odsto efikasnosti u ECO režimu uštede energije, pomerajući industrijske standarde za 10-do-40 kVA UPS uređaje na novi nivo.

Easy UPS 3S za mala i srednja preduzeća

Nova ponuda dostupna je sa baterijom ili bez nje, da bi odgovorila različitim potrebama poslovanja. Klijenti takođe imaju koristi od opcije start-up servisa kako bi se uverili da je Easy UPS 3S pravilno i bezbedno konfigurisan za optimalne performanse, pouzdanost, sigurnost i bezbrižnost.

Pročitajte i:  Električna energija: Neprekidna struja

„Easy UPS 3S odgovara na potrebu tržišta koju vidimo kao rešenje koje nudi najbolju u klasi dostupnost napajanja, pouzdanost, upravljivost, kvalitet i pogodnost za mala i srednja preduzeća, data centre i proizvodne pogone“, rekao je Pedro Robredo, potpredsednik za bezbedno napajanje, Schneider Electric. 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,