Schneider Electric predstavio Life Space koncept

Kompanija Schneider Electric predstavila je svoj Life Space koncept – program elektro galanterije Unica u novootvorenom hotelu „ Premier Aqua“ u Vrdniku. Domaćin događaja bio je jedan od naših najboljih odbojkaša Vladimir Vanja Grbić u čijem su društvu gosti imali priliku da obiđu hotel i na licu mesta se upoznaju sa rešenjima kompanije Schneider Electric.

PCPress.rs Image

U Schneider Electric-u smatraju da je prostor u kome živimo, uživamo ili radimo, mesto u kome na najpotpuniji način možemo da izrazimo sebe i svoj stil. To se ne svodi samo na izbor nameštaja već treba obratiti pažnju i na način na koji se električne instalacije, neophodne u svakodnevnom životu, uklopaju u enterijer.

Schneider Electric Unica program nudi široku lepezu mehanizama najrazličitijih funkcija koju karakteriše funkcionalnost, estetika i ušteda električne energije. Od običnog prekidača ili utičnice, preko taster i komunikacionih utičnica, sve do dimera kojima se podešava jačina svetala i na taj način pravi idealna atmosfera. Za vrhunski komfor na raspolaganju su prekidači sa nedeljnim programiranjem, budilnik i meteorološka stanica. Prozvodi kompanije Schneider Electric, detektor pokreta ili detektor prisustva, štede energiju na mestima gde ona nije non stop neophodna. Detektor aktivira osvetljenje u trenutku kada neko prolazi kroz kroz hodnik ili ulazi u prostoriju koja se ne koristi često.

Pročitajte i:  Schneider Electric: UPS za sledeću edge lokaciju

Poseban akcenat je na estetici. Pet različitih linija iz Unica programa dekorativnih ramova će zadovoljiti i najzahtevnije klijente i ujedno ispratiti neki od aktuelnih svetskih trendova. Najluksuznija linija je Unica Class serija dekorativnih ramova. Predstavlja vrhunac spoja tehnoloških dostignuća, dizajnerskih eksperimenata i novog načina upotrebe odavno poznatih materijala – metala, kože, stakla i kamena.

Unica Plus zadovoljava visoke standarde vodeći računa o dugotrajnosti i dizajnu. Ova ponuda galanterije podiže kvalitet života na viši nivo. Unica Quadro – moderno i minimalističko osveženje jarkih boja ili metalik nijansi. Odličan izbor za savremene enterijere. Unica Top linija – za rezidencijalne i poslovne prostore kod kojih je neophodno postići i funkcionalnost i komfor i estetiku. Drveni i metalni ramovi na kojima se ova linija bazira su kvalitetni i trajni. Široki spektar boja omogućava slobodu izbora.

Unica Wireless je ponuda proizvoda koji koriste radio tehnologiju (RF) za razmenu informacija. Sada svaki prekidač može biti na dohvat ruke bez potrebe za otvaranjem zidova i polaganjem novih kablova. Rešenje je jednostavno za ugradnju i programiranje. Sa mogućnošću definisanja do 8 scena, na samo jedan klik, dobija se idealna atmosferu za projekciju filma ili romantičnu večeru. Tu je i bežični zidni prekidač, koji se po dizajnu ne razlikuje od ostalih i koji se jednostavno možete nalepiti na zid ili bilo koju drugu površinu.

Pročitajte i:  Schneider Electric poziva na akciju u procesu dekarbonizacije

Novi hotel sa pet zvezdica Premier Aqua opremljen elektro galanterijom iz Unica programa. Unica Top linija nalazi se u svakoj sobi, apartmanu, restoranu i ostalim prostorijama koje krase ovaj objekat. Bakarna boja dominira enterijerom, tako da su izabrani Unica Top dekorativni ramovi u Onix Bakar boji koja se savršeno uklapa sa nameštajem i bojom zidova.

Zadovoljene zahteva korisnika u pogledu optimalnog i racionalnog korišćenja energije, zaštite ljudi i imovine, automatizacije procesa ali i zadovoljenje zahteva za komforom dokazi su kontinuirane potrage kompanije Schneider Electric za idealnim rešenjima u oblasti upravljanja energijom.

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,