ASUS ROG Flow

Schneider Electric proglašen za globalnog lidera u upravljanju infrastrukturom Data Centara

IDC izveštaj, koji detaljno obrađuje trenutne trendove i širinu DCIM tržišta, ponovo je pozicionirao Schneider Elelctric u najvišu klasu lidera u poređenju sa širokim spektrom rešenja koja nudi konkurencija.

data center26
Franck FERVILLE/ Agence VU

Sveobuhvatni IDC MarketScape proces evaluacije se bazira na intervjuima i ispitivanjima vendora, javno dostupnim informacijama i komentarima korisnika, a svaki vendor se ocenjuje na osnovu 30 kriterijuma koji obuhvataju njegove mogućnosti i poslovne strategije. Ovo priznanje Schneider Elelctric vidi kao nešto što dodatno učvršćuje njegovu vodeću poziciju u pružanju inteligentnih i pouzdanih softverskih i servisnih rešenja svojim korisnicima, koja su neophodna kako bi se odgovorilo na rastuće izazove i podržao poslovni rast svojih korisnika. podstakao rast korisničkog biznisa.

“Kao globalni provajder rešenja za data-centre i upravljanje energijom, Schneider Elelctric je izgradio veliku bazu instaliranog softvera StruxureWare za Data centre DCIM rešenja. Globalno prisustvo i pozicija kompanije na svetskom tržištu u projektovanju, izgradnji i upravljanju data centrima čine StruxureWare modul logičnom komponentom za funkcije širenja kapaciteta i upravljanja napajanjem, sve do domena IT menadžmenta” tvrdi IDC MarketScape 1 .

“Eksponencijalni rast količine podataka podstaknut Internetom stvari (IoT – prim.prev.) i našim rastućim digitalnim svetom postavlja pred data centre izazove bez presedana, jer postaje krvotok našeg biznisa. Kako je ulog odvijanje poslovnih operacija u realnom vremenu, DCIM svojim korisnicima može da pruži potpuni uvid, neophodan za agilnost i informisano odlučivanje na bazi stvarnih podataka”, izjavio je Soeren Brogaard Jensen, Vice President, Global Data Center Software and Management Services, Schneider Elelctric. “Prepoznavanje softvera StruxureWare za Data centre kao vodećeg, objavljeno u IDC MarketScape za DCIM, ističe našu sposobnost da korisnicima obezbedimo široku analitičku platformu data centara, koja njihov biznis povezuje preko softverski-definisanog data centra.”

Pročitajte i:  Schneider Electric održao online konferenciju za novinare i predstavio fokus poslovanja

IDC MarketScape shvata da sveobuhvatna DCIM rešenja Schneider Electric-a obezbeđuju ključne pretpostavke za izgradnju pametnih IT-podržanih data centara, pružajući menadžerima integrisano (holističko) sagledavanje data centra u realnom vremenu, koje im je neophodno za optimizaciju efikasnosti, perfomansi i agilnosti, kako bi njihov data centar, umesto generatora troškova, postao pokretač biznisa. Ovo se sagledava kroz sposobnost StruxureWare softvera da zadovolji potrebe kritičnih pogona u celini, obezbedi monitoring, automatizaciju i funkcije IT menadžmenta, kao i da pruži podršku korisničkim resursima koji bivaju sve više distribuirani unutar pogona. Izveštaj takođe odaje priznanje modularnom pristupu Schneider Electric-a po principu izgradnje u hodu (BAYG – build-as-you-go, prim.prev.), što je uticalo na slične modele konkurencije, a usluge i podršku ove kompanije na globalnom nivou identifikuje kao njenu snagu.

Schneider Electric-ov paket „StruxureWare for Data Centers“ omogućava maksimalnu efikasnost tokom celokupnog životnog veka data centra, od procene i planiranja do projektovanja, izgradnje i puštanja u rad (implementacije, prim.prev.).

Kompletan MarketScape izveštaj je dostupan ovde. Potrebna je IDC pretplata.

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , ,