Top50 Glas publike

Schneider Electric Samit inovacija u Parizu

Na Pariskom sajmu Expo Porte de Versailles održan je Samit inovacija 5. i 6. aprila, u organizaciji kompanije Schneider Electric. Ovaj događaj je okupio stručnjake kompanije Schneider Electric i vodeće svetske mislioce iz industrije, kako bi podelili iskustva i smele ideje u vezi sa izazovima i mogućnostima pokretanja digitalne ekonomije.

PCPress.rs Image

Na događaju u Parizu su prikazana najnovija dostignuća platforme EcoStruxure™, arhitekture koja je spremna za IoT, plug and play, koja je otvorena i interoperabilna. EcoStruxure™ donosi proširenu vrednost u vezi sa bezbednošću, pouzdanošću, efikasnošću, održivošću i mogućnošću povezivanja. Takođe, EcoStruxure™ iskorišćava napretke u IoT-u, mobilnosti, senzorima, tehnologiji oblaka, analitici i sajber-bezbednosti kako bi isporučila inovacije na svim nivoima, od povezanih proizvoda, kontrole računarstva na ivici, do aplikacija, analitike i usluga. Ova platforma je implementirana u 480.000+ instalacija, uz podršku 20.000+ sistem integratora, povezujući preko 1,5 miliona sredstava.

PCPress.rs Image

Tri glavne inovacije platforme EcoStruxure najavljene su na ovoj globalnoj premijeri, a među njima je EcoStruxure Power, naredna generacija platforme i arhitekture kompanije Schneider Electric za električni prenos koja podržava IoT, što klijentima drastično povećava mogućnosti upravljanja energijom u cilju poboljšanja operativne efikasnosti i pouzdanosti. Takođe, predstavljena je i platforma EcoStruxure Building, koja je dizajnirana za zgrade i koja omogućava saradnju, isporučuje maksimalnu efikasnost u izgradnji i povećanu udobnost i produktivnost ljudi. Još jedna od inovacija je i EcoStruxure Asset Advisor, nova verzija aplikacije usluga nadzora opreme kompanije Schneider Electric, koja donosi neophodnu 24/7 uslugu predviđanja za poslovni kontinuitet u električnom prenosu i sredstvima kritičnih data centara koja je zasnovana na tehnologiji oblaka i koju pokreću podaci.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  EnelPS: Praćenje složene IT infrastrukture i upravljanje njom
eFakture

Tagovi: , , , , , ,