Security Summit 2021 – Virtualna konferencija i izložba

Jedan od najvećih industrijskih virtualnih događaja u Evropi, Security Summit 2021 – Virtualna konferencija i izložba, ponovo otvara svoja vrata u online formatu od 4. maja do 6. maja 2021. Događaj su najavili magazin a&s Adria, organizacioni odbor Security Summit-a i njihovi partneri koji pozivaju sve učesnike, sponzore i medijske kuće da prisustvuju događaju koji će se fokusirati na B2B umrežavanje, poslovno uvezivanje, edukaciju i izložbeni segment, a sve u okviru sigurnosne industrije, pametnih rešenja, mobilnosti, cyber sigurnosti, informaciono-komunikacijske tehnologije (ICT), Interneta stvari (IoT), automatizacije te obuke i edukacije o zaštiti i sigurnosti. Svi ovi segmenti biće predstavljeni u obliku B2B matchmaking događaja, izlaganja, prezentacija, studija slučaja, panela, popratnih događaja itd.

PCPress.rs Image

Security Summit 2021 je događaj koji će okupiti industrijske profesionalce u industriji i stručnjake iz industrijskih niša i vertikala iz Evrope i ostatka sveta. Oni će predstaviti svoje proizvode, rešenja i usluge, razmeniti stručna znanja i sklopiti nova partnerstva. Među učesnicima će se naći proizvođači, distributeri, sistem integratori, instalateri i menadžeri projekata, menadžeri sigurnosti, vlasnici MSP-a, donosioci odluka, predstavnici državnih sigurnosnih agencija kao i krajnji korisnici.

Učesnici se mogu registrirati ovde, kao i preuzeti brošuru i pronaći dodatne informacije. Prijava za događaj je besplatna.

Kako bi se naglasila važnost povezivanja kompanija u ovim izazovnim vremenima, Security Summit 2021 Virtual Event poziva sve sadašnje i buduće poslovne partnere da isprobaju njihov B2B program poslovnog umrežavanja koji podržava kompanije u njihovoj potrazi za budućim partnerima. Ove B2B sesije odvijaju se u online formatu od 9:00 do 17:00 sati tokom svih dana održavanja Summita. Sve zainteresirane strane mogu odabrati dan(e) tokom održavanja Summit-a koji su im najprikladniji i odmah zakazati 1-na-1 sastanke u skladu sa svojim poslovnim preferencijama. Za ove sesije poslovnog umrežavanja možete se besplatno prijaviti na https://pro.connect2bnet.com/signup

Sektori koje će obuhvatiti Security Summit 2021:
● Pametna rešenja
● Mobilnost
● Cyber sigurnost
● Informacijsko-komunikacijska tehnologija (ICT), Internet stvari (IoT), automatizacija
● Sigurnost i zaštita
Obuka & edukacija (Izlagačima se nudi mogućnost organizovanja vlastitih programa obuke i sertifikovanja za potrebe industrije)

Zašto je Security Summit jedan od ključnih virtualnih industrijskih događaja u Evropi

Prethodnik ovogodišnjeg događaja, Security Summit Virtual Event 2020, privukao je 2084 posetioca u 2020. godini, sa stopom zadovoljstva od 83,33%. Inovativni koncept događaja, kreativni dizajn, jednostavan i praktičan postupak registracije i učešća osvojili su brojne učesnike za koje očekujemo da će se u 2021. vratiti u još većem broju.

Ponuđena simulacija konferencijskih i izložbenih dvorana i propratnih događaja, kao i prateća brza, direktna i informativna platforma za dogovaranje sastanaka oduševila je mnoge i učvrstila status događaja kao jednog od najvećih evropskih profesionalnih virtualnih događaja u oblasti sigurnosti, pametne tehnologije, cyber sigurnosti, Interneta stvari i drugih industrija.

Stalni porast broja učesnika dokaz je ugleda, kvaliteta i predanosti koju je organizator i brend Security Summit izgradio za sebe.

PCPress.rs Image

Zašto je naša napredna platforma za organizaciju događaja ključ našeg uspeha?

Naša inovativna platforma simulira fizičke prostore koji se koriste za „žive“ sajmove i konferencije. Pri tom je tek dovoljno da se korisnik prijavi i on nakon toga odmah može ući u izložbeni prostor sa virtualnim štandovima. Svaki virtualni štand sadrži sve potrebne promotivne materijale, npr. brošure, stručne članke, video zapise, posetnice, kontakte i druge informacije.

Na taj način posetioci mogu dobiti sve potrebne informacije i, što je još važnije, odmah stupiti u kontakt s relevantnom osobom iz uprave, prodaje, marketinga ili tehničke podrške organizacije koja mu privuče pažnju. Pri tom, svaki profil nudi dragocen uvid u predstavljenu kompaniju, što podstiče ostale posetioce da stupe u saradnju s njom.

Pravi međunarodni događaj bez obzira na okolnosti

Virtualno izdanje Security Summit-a 2020 postiglo je zavidne rezultate u pogledu statistike. Ovaj događaj okupio je učesnike iz čak 69 zemalja, što mu daje istinski međunarodni karakter.

Kada su u pitanju sponzori, 82 kompanije odlučile su podržati događaj, dobiti svoj virtualni štand i uživati u blagodatima lakšeg pristupa novim kupcima i klijentima.

Pored toga, partneri događaja dolaze iz istaknutih globalnih kompanija i organizacija, kao što su BOSCH, Huawei, Motorola Solutions (Avigilon), HID Global, FLIR Systems, Hikvision Digital Technology, Honeywell, ASSA ABLOY, Konica Minolta, ZKTeco Europe, Vanderbilt, Vivotek, ISEO i drugi, zajedno sa udruženjima koja pokrivaju prateće industrije.

Zato je ključni cilj Security Summit-a 2021 ponovno okupiti kompanije s ciljem razmene iskustava i inovacija, uključivanja u poslovno umrežavanje kao i predstavljanja proizvoda i rešenja.

Nastavak tradicije živog događaja

a&s Adria magazin, profesionalni sigurnosni magazin koji nudi celovita sigurnosna rešenja, ima 15 godina iskustva, član je grupacije a&s Media Group i Messe Frankfurt New Era Business Media. Magazin je organizator godišnjeg vodećeg sajma sigurnosne industrije u jadranskoj regiji – Adria Security Summit powered by Intersec (član grupacije Messe Frankfurt Group).

Zašto učestvovati:

1. Poslovno umrežavanje (virtualni B2B sastanci s kolegama profesionalcima)
2. Edukacija (sesije uživo, izlaganja, studije slučaja i popratni događaji)
3. Izložbeni dio (predstavljanje brendova, plasman proizvoda)

Službeni govorni jezik: engleski

Program: 4. – 6. maj 2020

09:00 – 17:00 B2B matchmaking sesije
11:00 – 13:00 Uvodna izlaganja
13:00 – 14:30 Studije slučaja
13:00 – 17:00 Popratni događaji

Detaljni program događaja dostupan je na https://vsecuritysummit.com/agenda/.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: