Serbia Open na dlanu i velikom ekranu

PCPress.rs ImageSamsung Electronics i Tehnicom Computers poklanjaju svim ljubiteljima tenisa aplikacije za tablet računare, Smart  telefone i Smart televizore za turnir Serbia Open 2012.

Saradnja Samsung Electronicsa, svetskog giganta u proizvodnji elektronskih uređaja  i digitalne multimedije, i Tehnicom Computersa, domaće kompanije u oblasti informaciono – komunikacionih tehnologija, rezultirala je  izradom aplikacije za pametne uređaje – Serbia Open. Aplikacija omogućavaju uživo praćenje rezultata, rasporeda mečeva i najnovijih vesti. Na raspolaganju je i sekcija sa informacijama o svim učesnicima na turniru, galerije fotografija, kao i niz drugih korisnih informacija vezanih za ovaj događaj. Poseban deo posvećen je i oficijelnim sponzorima turnira, među kojima je i Samsung Electronics.PCPress.rs Image

Aplikacija za tablet računare i Smart televizore dostupne su svim vlasnicima pomenutih pametnih uređaja, dok se android aplikacija ’’Serbia Open’’ može besplatno preuzeti sa Google Play-a.

Lokalna kancelarija Samsung Electronics u Srbiji je pokrenula razvoj mnogih korisnih i zanimljivih aplikacija prilagođenih najaktuelnijim temama i interesovanjima korisnika. Aplikacijom Serbia Open, obuhvaćena je i oblast sporta, a u planu je i sve više aplikacija sa lokalnim sadržajem za korisnike Samsungovih Smart uređaja.

Pročitajte i:  YouTube Music stiže na Wear OS

Tehnicom Computers je jedna od prvih kompanija koja srpskom tržištu, osim izrade aplikacija za Smart telefone na različitim platformama, može da ponudi i izradu aplikacija za Smart televizore. “Razvojem aplikacija koje se mogu koristiti na Smart uređajima osvojili smo još jedan segment inovativnih tehnologija, ponudivši korisnicima aplikacija konfor u dostupnosti informacija”, navodi se u saopštenju za javnost Tehnicom Computersa.

Serbia Open 2012, jedini domaći ATP turnir serije 250, biće održan u Beogradu od 28. aprila do 6. maja, na terenima Sportskog centra „Novak“.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,