Serija „Tajkun“ snimana u Desk&More The Zoo prostoru

Dramski napeta, uzbudljiva i izuzetno popularna serija „Tajkun“ o turbulentnom životu biznismena Vladana Simonovića po prvi put je publici u Srbiji predstavila mnoge lokacije u glavnom gradu a jedna od njih je i Desk&More The Zoo.

PCPress.rs Image

Upravo ovaj prostor, koji se nalazi u sklopu Kalemegdan Biznis Centra, produkcijska kuća FireFly izabrala je za scenografiju poslovne imperije vodećeg protagoniste zbog mogućnosti da svojim modernim dizajnom, čistim linijama i pogledom na obližnje arheloško blago Beograda, dočara uspeh i moć Sigme i njenog vlasnika.

„Veliko nam je zadovoljstvo što su trud i energija koje smo uložili u stvaranje Desk&More fleksibilnih kancelarijskih prostora prepoznati od strane FireFly produkcijske kuće te je upravo naš Desk&More The Zoo izabran za ovako ambiciozan regionalni projekat. Takođe, posebnu satisfakciju pruža činjenica da je ovaj koncept zadovoljio potrebe i jednog tako zahtevnog poslovnog čoveka kakav je Vladan Simonović“, poručuju uz šalu iz Desk&More.

PCPress.rs Image

Desk&More na tri lokacije

Desk&More uključuje savremene, fleksibilne radne prostore na tri prestižne gradske lokacije – Desk&More the Zoo na adresi Bulevar vojvode Bojovića 6-8, Desk&More Kod Vuka u Bulevaru kralja Aleksadra 79 i Desk&More Kondina u Kondinoj broj 13. Na više od 6.500 kvadratnih metara posluje zajednica talentovanih profesionalaca sastavljena od kompanija, startup-ova, preduzetnika i frilensera.

PCPress.rs Image

Pored prostora za rad, Desk&More odlikuju i brojni sadržaji poput sala za sastanke, medijske konferencije i događaje, ali i pogodnosti kao što su dvadesetčetvoročasovni pristup zgradi svih sedam dana u nedelji, usluga recepcije, parking za automobile i bicikle, tuševi, super brzi internet i drugo.

Korisna adresa: deskandmore.rs/

Facebook komentari: