BIZIT 2022

Siemens IT Solutions and Services – sertifikovani SAP provajder cloud usluga

images Siemens IT Solutions and Services je objavio da je sada sertifikovani SAP provajder cloud servisa. Kroz ovu sertifikaciju, globalni outsourcing provajder nudiće svoje cloud hosting sevise uz podršku SAP ® Business aplikacija za klijente širom sveta u kontrolisanom i verifikovanom cloud computing okruženju.

Ovaj sertifikat dodatno naglašava visoku dostupnost, bezbednost i kvalitet dinamičkih hosting usluga koje nudi Siemens IT Solutions and Services uz podršku za SAP rešenja. Svoje cloud hosting servise bazira na platformi koja kombinuje nekoliko tehnologija za virtuelizaciju. Kao globalni SAP partner, kompanija pruža usluge širom sveta sa privatnog oblaka (private cloud).

"Naša virtuelizovana Data Center okruženja su zrela rešenja koja imaju visok stepen automatizacije i standardizacije i zadovoljavaju najviše stepene sigurnosti, jer se nalaze u privatnom oblaku. To našim klijentima daje veliku fleksibilnost. Kako bi nastavili da im pružamo najbolju podršku, mi proširujemo naš portfolio rešenja kako bismo obuhvatili našu novu cloud hosting uslugu uz podršku SAP rešenja, "izjavio je Ralf Eichler, direktor Portfolio and Innovation Global Outsourcing-a, Siemens IT Solutions and Services.

Cloud computing omogućava korisnicima da svoje SAP aplikacije brzo prilagode različitim poslovnim situacijama. Na taj način IT okruženje je vrlo prilagodljivo poslovnim zahtevima, pa planiranje IT kapaciteta više ne mora da bude onda kada je najveće opterećenje, na primer, na kraju meseca ili godine. Korisnici imaju koristi od ekstremno modularnih i konfigurisanih osnovnih paketa, nižih troškova (jer usluge se koriste samo kada je to potrebno), brzih isporuka i visokih standarda bezbednosti.

Pročitajte i:  Apple AirPod Pro i kontrola reprodukcije zvuka kao deo funkcije bezbednosti

"Isporuka SAP aplikacija baziranih na cloud-u od sertifikovanih dobavljača kao što je Siemens IT Solutions and Services, imaće pozitivan uticaj na način na koji se poslovne aplikacije isporučuju i koriste", rekao je Majkl Ressemann, globalni direktor Outsourcing Services and Solution Delivery-a u SAP-u. "Korisnici SAP aplikacije preko Siemens-ovog cloud hosting servisa mogu imati koristi od sveobuhvatnih i inovativnih usluga koje su prilagodljive, koje obezbeđuju uštede, i pomažu im da ispune svoje tehničke i sigurnosne zahteve."

Za Siemens IT Solutions and Services, hostovanje SAP aplikacija bilo je sastavni deo njihovog osnovnog posla tokom mnogo godina. Više od pola miliona korisnika širom sveta već se oslanja na usluge koje pruža i podržava outsourcing ekspertska isprobana i testirana infrastruktura sa mnogogodišnjim iskustvom u integraciji.

Izvor: Siemens IT Solutions

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , ,