N Central domination

Siemens na 112 EXPO

Kompanija Siemens d.o.o. Beograd nastupa na 37. Međunarodnom sajmu prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama – 112 EXPO od 14.09. do 17.09. 2010. na Beogradskom sajmu. Siemens će posetiocima sajma 112 EXPO predstaviti najsavremeniji softverski paket ELS za reagovanje u vanrednim i kritičnim situacijama.

Siemens_Expo112a Pomoćnik ministra unutrašnjih poslova i načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić danas je otvorio 37. međunarodni sajam prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama "112 EXPO" u hali 1 Beogradskog sajma i posetili Siemens-ov štand.

Bezbednost i sigurnost u današnje vreme predstavljaju nužne potrebe. Efikasnost i koordinacija svih radnji iz jedne centralne tačke predstavljaju ključni faktor prilikom reagovanja na određene incidente.

Divizija Siemens Building Technologies nudi rešenja koja ispunjavanju takve zahteve. Platforma za upravljanje i kontrolu – Siveillance™ ELS Web, podržava kompletno sagledavanje bezbednosne situacije i odgovora na incidente. Kada se radi o

poslovnim procesima velikih razmera, ova platforma omogućava upravo onu funkciju podrške u realnom vremenu i one informacije koje su neophodne da se na efikasan način odreaguje na određeni incident u bilo kom trenutku. U ovoj platformi moguće je integrisati različite komunikacione sisteme, uključujući i alarmne sisteme i sisteme koji se ne odnose na bezbednost, tako da oni budu u potpunosti prilagođeni organizaciji.

Pročitajte i:  Siemens - proces dizajna za testiranje novih čipova sa naprednim proizvodnim procesom

“Megatrendovi kao što su demografske promene, urbanizacija, klimatske promene i globalizacija, oblikuju današnji svet. Ovi trendovi imaju izuzetno veliki uticaj na naše živote, kao i na osnovne sektore naše privrede. U svakodnevnom životu susrećemo se sa sve raznovrsnijim i složenijim rizicima. Zahvaljujući jednom ovakvom sistemu moguće je ispuniti sve zahteve različitih organizacija koja se bave obezbeđenjem u javnom i privatnom sektoru”, izjavio je Pavle Banić, direktor divizije Building Technologies.

Posetioci Sajma će biti u mogućnosti da učestvuju u demonstraciji mogućnosti ovog sistema. Kombinovanjem najmodernije  tehnologije i sopstvenog iskustva, BT će još jednom predstaviti rešenja koja pružaju sigurnost u prostorima i objektima svih vrsta.

Siemens

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,