SIEPA raspisala poziv za učešće na CeBIT-u

SIEPA po jedanaesti put organizuje nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda na sajmu “CeBIT 2014”, koji će se održati od 10. do 14. marta 2014. godine u Hanoveru.

header-sr-1Radi se o vodećm svetskom sajmu u oblasti profesionalne primene informaciono-komunikacionih tehnologija, sa tradicijom dužom od četiri decenije, a ove godine se očekuje više od  4.000 izlagača iz više od 70 zemalja sveta.

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA), u skladu sa Pravilnikom o organizaciji nastupa domaćih privrednika na međunarodnim sajmovima, objavila je javni poziv za učešće na sajmu CeBIT 2014.

Troškove zakupa prostora i izgradnje nacionalnog štanda snosi SIEPA, a izlagači snose troškove participacije za učešće na sajmu u iznosu od 114.255,00 dinara, što obuhvata  troškove dizajna kataloga izlagača, troškove upisa u sajamski katalog i elektronske medije,  troškove vode, struje i interneta na nacionalnom štandu, kao i troškove održavanja štanda.

Izlagači samostalno organizuju i snose troškove puta, smeštaja i transporta svojih eksponata.

Pravo učešća na sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja, koja se bave proizvodnjom gotovih i polugotovih proizvoda, kao i pružanjem usluga iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija.

Prijave se podnose na propisanom formularu, putem elektronske pošte, na adresu: slobodan.markovic@siepa.gov.rs. Rok za prijavu je 15. septembar 2013. godine.

Dodatne informacije možete pronaći na www.siepa.gov.rs.

Facebook komentari:

Tagovi: , ,