BIZIT 23

Sigurni biometrijski sistem Face Verification 12 je dostupan

Neurotechnology, vodeći provajder biometrijskih rešenja, objavio je da je spreman novi sistem za verifikaciju lica.

PCPress.rs Image

Omogućen visok stepen sigurnosti

Face Verification 12 je dizajniran za jednostavnu integraciju autentifikacije lica i liveness detekcije u PC, mobilne i web aplikacije za digitalni onboarding, plaćanje, bankarstvo, telekomunikacije i drugu upotrebu prepoznavanja lica na ličnim uređajima.

Novi sistem karakteriše:

  • Precizni algoritmi za prepoznavanje lica i otkrivanje lažnih lica putem liveness detekcije.
  • Kompaktan, šifrovani biometrijski šablon, koji se može čuvati na mikro kontrolerima ili čak uključiti u QR kod sa drugim podacima.
  • Poboljšan pasivni režim liveness detekcije, koji ne zahteva od korisnika da izvrši nikakvu aktivnu radnju, a u stanju je da otkrije različite vrste prevara, uključujući maske, video zapise, fotografije i drugo.
  • Poboljšan algoritam za detekciju treptanja koji otkrivanje prevare.
  • Nova Web Service komponenta, koja obezbeđuje server-based obradu striminga uživo sa kamere u realnom vremenu za, korišćenje u web aplikacijama za krajnje korisnike (bazirane na browseru ili izvorne).
  • Poboljšana SDK komponenta, koja takođe omogućava korisnicima da izvezu biometrijske podatke lica radi upisa i verifikacije na pametnoj kartici, koja pokreće algoritam MegaMatcher On Card. Ova kombinacija tehnologija pruža visok stepen sigurnosti i veliku fleksibilnost za zadatke verifikacije identiteta.

Komponenta SDK je besplatna nadogradnja za postojeće korisnike sistema za verifikaciju lica. Integratori koji razvijaju sisteme zasnovane na webu mogu da dobiju komponentu web usluge u bilo kom trenutku. Sistem za verifikaciju lica i cela linija biometrijskih proizvoda Neurotechnology mogu se kupiti preko distributera širom sveta.

Izvor: Technology

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,