ASUS ROG Flow

Sigve Breke – novi direktor Telenor grupe

Upravni odbor Telenor grupe imenovao je Sigvea Brekea za novog predsednika i generalnog direktora Telenor grupe, koji preuzima dužnosti od Jona Frederika Baksasa 17. avgusta ove godine.

Sigve Breke, novi generalni direktor Telenor grupe

Sigve Breke je izvršni potpredsednik i direktor azijskih operacija u okviru Telenor grupe. U Telenor je došao 1999. i od tada je bio na nekoliko izvršnih pozicija u kompaniji.

„Sigve Breke ima bogatu radnu biografiju kao direktor Telenorovih azijskih operacija i deo rukovodstva Grupe od avgusta 2008. Njegova vodeća uloga u našoj azijskoj priči uspeha u kombinaciji sa ogromnim međunarodnim iskustvom i liderskim sposobnostima biće od velikog značaja“, kaže Svein Aser, predsedavajući Upravnog odbora Telenor grupe.

Sigve Breke imao je veoma važnu ulogu u pozicioniranju Telenor grupe kao vodećeg međunarodnog mobilnog operatora.

„Velika mi je čast to što sam dobio priliku da predvodim Telenor grupu. Uspeh naše kompanije u Norveškoj i svetu rezultat je sposobnosti Telenor grupe da obezbedi usluge digitalne komunikacije koje naši korisnici istinski vrednuju.

Telenorova strategija, uključujući naše finansijske prioritete, jeste kreiranje čvrste platforme koja će stvoriti vrednosti za naše deoničare, kao i nastavak rasta u Norveškoj, Evropi i Aziji“, kaže Sigve Breke.

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: ,