Sinergija 09: HP najavio nove proizvode

IMG_4061Hewlett-Packard d.o.o je ove godine Zlatni partner Microsoft-a na Sinergiji. Partnerstvo kompanija HP i Microsoft traje više od 20 godina i obezbeđuje strateške tehnologije i usluge korisnicima, malim, srednjim i velikim preduzećima širom sveta.

Ove godine, kada je Sinergija okrenuta zaštiti čovekove okoline, a HP je pionir u ovoj oblasti, HP sa svojim portfoliom proizvoda podržava Sinergiju – najznačajniju konferenciju o informacionim tehnologijama u ovom delu Evrope.

Učešće HP-a na Sinergiji se odvija kroz grupe za personalne sisteme i tehnološka rešenja i sastoji se u predstavljanju proizvoda, rešenja i usluga namenjenih kućnim korisnicima, ali i preduzećima. Ovo predstavljanje se odvija kroz predavanja na temu “Novi načini razmišljanja – Konvergentna infrastruktura” koja HP-ovi stručnjaci iz grupe za tehnološka rešenja predstavljaju u konferencijskom programu, a drugi vid su prezentacije i izloženi proizvodi na HP-ovom štandu.

hp-pavilion-dv6-3HP-ova grupa za personalne sisteme je na Sinergiji predstavila novu liniju računara namenjenu kućnim korisnicima. Prvi prenosivi računar iz ove grupe, HP Pavilion DV6 Entertainment PC, privlači pažnju sjajnim crnim završnim radom sa diskretnim kružnim šarama. Opremljen je softverom HP MediaSmart koji na jednom mestu objedinjuje sve elemente zabave (video klipove, fotografije, muziku…) do kojih se dolazi jednim klikom miša. Dodatne pogodnosti uključuju kvalitetnu Web kameru i mikrofon, idealna sredstva za druženje na mreži, kao i daljinski upravljač koji omogućava potpuno uživanje u zabavi.

Iz linije prenosivih računara za kućnu upotrebu, tu su još i modeli iz serija Compaq Presario, HP Mini i Compaq Mini, a za poslovne korisnike predstavljeni su novi ultratanki modeli HP ProBook 5310m i ProBook 6545b

 

Izvor: PC Press

Facebook komentari: