TrendMicro

Sinergija Galaxy Z Fold3 i S pen – multitasking prestaje da bude „muka“

Pre svega deceniju, multitasking se prepisivao veoma sposobnim osobama, koje kao da imaju super moći i mogu da budu skoncentrisani i uspešni u obavljanju paralelnih zadataka. Danas je većina ljudi u poslovnom svetu svakodnevno u obavezi da odgovori na više aktivnosti istovremeno i da naravno da u tom izazovu budu uspešni. Srećom, paralelno sa dinamikom života ide i razvoj tehnologije, koja se upravo razvijala u pravcu podrške za postojeći nivo potreba.

PCPress.rs Image

Samsung Galaxy Z Fold3 je pravi poslovni asistent za ljude koji posao obavljaju tokom celog dana, dok su u pokretu i naravno dok obavljaju više aktivnosti istovremeno. U sinergiji sa S Pen-om ovaj model donosi potpuno novo korisničko iskustvo, u kome je podrška ključna, a rezultat osnaživanje produktivnosti, brzine i kreativnosti korisnika.

PCPress.rs Image

Inovacije nove generacije Samsung pametnih telefona doprinose tome da se oni prilagođavaju vama, a ne obrnuto. Važna odlika Galaxy Z uređaja je Flex mode koji omogućava maksimalnu produktivnost i multitasking bez obzira na to gde se nalazili. Unapređen Taskbar olakšava izmenu aplikacija koje koristite bez vraćanja na početni ekran, a Multi-Active Window, kao praktičan alat za unapređenje produktivnosti, može da otvori čak tri aplikacije u isto vreme. Na Galaxy Z Fold3 uređaju možete otvarati e-mailove na isti način kako ih otvarate na svom računaru, a dodatni benefit je mogućnost pridruživanja video pozivu na gornjem ekranu dok istovremeno na donjem ekranu pregledate dokumente ili zapisujete beleške sa sastanka. Sve ovo omogućiće vam da svaki “težak” posao obavljate veoma lako.

Pročitajte i:  Huawei predstavio novitete na događaju u Beogradu

PCPress.rs Image

Ispravke u dokumentima – nikad jednostavnije

Mnogi od nas se vraćamo na „završena“ dokumenta, kako bismo ih doradili. Kopiranje određenih delova teksta i prebacivanje u druge, lakše koordinisanje prezentacijama i mnoge druge stvari. Uz opciju „smart select” lako se kopiraju oni odsečci koji su vam potrebni za dalji rad i prebacuju na drugu stranu. U suštini, to je stara i svima poznata radnja „copy-paste” samo sada na lakši i inovativniji način. Takođe, moguće je praviti izmene u dokumentima, ostavljajući komentare u samom tekstu, i sebi olakšati kasniji rad.

PCPress.rs Image

S Pen podrška

PCPress.rs Image

Za sve multitasking izazove tu je S Pen, koja je ujedno i prva S Pen olovka koja se može koristiti na sklopivim uređajima. S Pen za Galaxy Z Fold3 pametne telefone dolazi u dve opcije – S Pen Fold Edition i S Pen Pro, koje su specijalno dizajnirane kako bi maksimalno zaštitile glavni ekran. Zahvaljujući prirodnom osećaju pisanja, S Pen olovka sa niskom stopom kašnjenja omogućava lako zapisivanje i skiciranje ideja. Njen precizni vrh čini uređivanje i fino podešavanje frejmova snimljenog videa jednostavnim. Uz pomoć ove olovke možete zapisati ili skicirati na brzinu ideju koja vam padne na pamet bez bojazni da li je olovka napunjena. S Pen Pro olovka se puni preko USB-C kabla, a kada je potpuno napunjena trajaće i do 16 dana.

Pročitajte i:  Milioni piksela i milijarde boja – upoznajte Motorolu g72

Više detalja o ovim proizvodima možete videti na linkovima:

https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-fold3-5g/

https://www.samsung.com/rs/mobile-accessories/s-pen-pro-black-ej-p5450sbegeu/

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,