Sive lubanje silom: Novi He-Man sadržaji

Ljubitelji starijih animiranih filmova se već neko vreme pitaju kada će na malim i velikim ekranima ponovo moći da isprate doživljaje junaka po imenu He-Man, te ostalih gospodara svemira. U poslednje vreme je nekoliko puta najavljivan novi igrani film, koji bi trebalo da ublaži loša sećanja na staru verziju, a na Netflix-u se nedavno pojavio dokumentarni film, koji opisuju kao pravu poslasticu za sve obožavatelje. Na istu platformu uskoro stiže i animirana serija sa voljenim junakom, tako da se He-Man vraća na velika vrata.

PCPress.rs Image

Tokom 1982. godine radnje koje su prodavale igračke počele su da dobijaju neobične heroje, koji su išli u širinu skoro kao što su bili visoki, postavljeni u pozicije u kojima su izgledali kao da su uvek spremni za napad. Vođa te plastične družine ubrzo je postao poznat kao He-Man, praćen pomagačima i prijateljima, koji su zajedno predstavljali tačku odvajanja od tradicionalnih akcionih heroja, a poput G.I. Joea i Luka Skywalkera. Tako je na scenu stupio mišićavi princ, čija se glavna priča odvijala oko zamka Sive lobanje, koji je bilo neophodno odbraniti od demonski usmerenog Skeletora.

Pročitajte i:  Squid Game: Igre bez ubijanja

He-Man je tokom prve godine zaradio 38 miliona dolara, da bi do 1984. kompaniji Mattel doneo preko milijardu dolara. Iako He-manija nije bila kreirana da bi trajala, ovaj fenomen ostaje jedna od najuspešnijih poslovnih priča svih vremena. Tako su generacije, držeći u rukama improvizovani mač, godinama u pomoć pozivale moć Sive lobanje, te zamišljale kao putuju u Eterniju. Kao što to obično biva, iza svake uspešne priče uvek se krije i određeni broj manje ili više poznatih činjenica, pa je to slučaj i sa ovom, zbog čega se i snimaju filmovi koji će obradovati svakog pristojnog He-manijaka.

Tvorac animirane serije Masters Of The Universe: Revelation nedavno je objavio nekoliko crteža za prvih osam epizoda, a uskoro se očekuje i trejler. Zanimljivo je da će Skeletora uz pomoć svog glasa oživeti Mark Hamill iz Ratova zvezda, a spekuliše se da će i druge junake igrati velika imena.

Pročitajte i:  Netflix izbacio "Play something" za korinike Android platforme

Izvor: Comicbook

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,