Školovanje u Srbiji – IT nije opcija već obaveza

Ako birate srednju školu, za sebe ili za potomstvo kome želite sve najbolje, izaberite IT zanimanja. Statistike pokazuju da će tako najbrže naći posao i da ti poslovi spadaju među najplaćenije u Srbiji, ali i u svetu. Da ne biste mnogo lutali, spremili smo vam besplatan vodič.

pcedu-231-cover-crop

Da, dobro ste pročitali i naslov nije pogrešan. Čak i ako ICT ne bude vaš izbor formalnog obrazovanja, gotovo da danas ne postoji zvanje koje ne zahteva poznavanje informaciono-komunikacionih tehnologija, a ni u jednom poslu nećete pokazati zavidne rezultate ako ICT znanja ne primenite u planiranju, razvoju, proizvodnji ili analizi postignutih rezultata.

April je pravo vreme da izučavate opcije za srednjoškolsko obrazovanje, jer se bliži vreme upisa, a mi smo vam spremili pregled srednjih škola u kojima se školuju ICT kadrovi, ali smo ukazali i na one škole koje u kojima je ICT obrtazovanje sastavni deo priprema za kadrove budućnosti, kojima će informacione tehnologije biti svakodnevni i neizostavni pomoćnik u ostvarivanju što boljih rezultata u struci i poslovanju.

Pročitajte naš besplatan vodič za upis u srednje škole koje školuju IT kadrove

 PC.Edu 2016

Blank64

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,