Top50 Glas publike

Skoro polovina prenetih brojeva dolazi u Vip

vip Tokom prva tri meseca aktivne usluge prenosa broja mobilnog telefona uz zadržavanje postojećeg broja, 46% od ukupno 14.503 prenetih brojeva je došlo u Vip mrežu. Vip je, pri tom, primio manje od 7% ukupnog broja zahteva za odlazak iz mreže.

Prema internom istraživanju urađenom u Vip radnjama i Korisničkom servisu, mnogi građani kao razlog za prelazak u Vip navode dobar izbor telefona, konkurentne promocije, najbrži internet u Srbiji i kompetentnu podršku korisnicima. Većina zahteva dolazi od postpejd korisnika koji se najčešće opredeljuju za novi telefon prilikom potpisivanja ugovora u Vipu. Kako bi u još većoj meri ispunio očekivanja korisnika, Vip je uveo ekskluzivne telefone uz naknadu za aktivaciju već od 1 RSD među kojima su: Vodafon 555 Blue – telefon stvoren za Fejsbuk, LG Bali – elegantni touch screen telefon sa kamerom od 5 MP i Alcatel OT 808za brzo i lako kucanje sa jedinstvenim dizajnom poput ogledala.

Takođe, Vip je na osnovu sugestija svojih korisnika obogatio Smart tarife i uveo dodatnih 1.000 besplatnih minuta za razgovore u okviru mreže. Korisnici do kraja ove godine imaju i besplatan pristup Fejsbuku preko mobilnog telefona. Vip trenutno ima više od 1.5 miliona korisnika i najbrže je rastuća mobilna mreža u Srbiji.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,