Skype dobija redizajn i nove teme

Microsoft ima nove planove za poboljšani, brži, pouzdan i super moderan Skype. Kompanija će u narednih nekoliko meseci početi sa uvođenjem promena radi modernizacije Skype -a.

Skype dobija redizajn i nove teme

Microsoft se fokusira na poboljšanja performansi na Skype-u

Najvažnija promena na Skype-u je svakako odeljak za pozive. Funkcija koja se prikazuje tokom poziva uskoro će uključiti sve u poziv, bez obzira da li su omogućili video ili ne. Microsoft takođe dodaje nove teme i rasporede u ovu opciju. Korisnici će moći da biraju između prikaza zvučnika, prikaza mreže, velike galerije i zajedničkog režima. Međutim, nisu sve promene samo u okviru dizajna. Microsoft tvrdi da povećava performanse u Android  i desktop verzijama Skype-a.

Neka od ovih poboljšanja su i sada aktivna, dok će se druga pojaviti u narednim mesecima. Prilagođeni zvukovi obaveštenja deo su novih funkcija, dok će nova TwinCam opcija koja omogućava da dodavanje kamere telefona u poziv stići kasnije. Microsoft se svakako fokusira na širok spektar poboljšanja za Skype. Ovo je njegov najnoviji redizajn otkad je Microsoft počeo da prilagođava funkcije na početku 2014. godine, nakon čega je usledio dizajn sličan Snapchat-u 2017. godine.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: