TrendMicro

Skype uklonio opciju koja je podsećala na Snapchat

Microsoft je pokušao da uhvati korak sa trendovima koji su prisutni na socijalnim platformama, te na Skype aplikaciju doneo opciju koja je prilično podsećala na ono što nudi Snapchat, ali joj korisnici nisu izašli u susret. Zatim Stories stil nije fascinirao većinu onih koji komuniciraju preko ove platforme. Oni koji ipak žele ovu opciju u okviru svog Skype-a, mogu da je otpreme na svoje uređaje do 30. septembra, nakon čega će biti uklonjena.

PCPress.rs Image

Opcija koja podseća na Snapchat ponela je ime Highlights, te ne iznenađuje što nije zaživela među Skype korisnicima, budući da platforma već neko vreme posustaje u bici sa društvenim mrežama nad kojima ima prednost od nekoliko godina uspešnog rada. Ipak, Snapchat vodi kada su „nestajući“ postovi u pitanju, budući da korisnici koji pribegavaju takvoj komunikaciji uglavnom biraju platformu koja ju je prva i ponudila.

PCPress.rs Image

Tako Microsoft nije uspeo da korisnicima približi novu opciju, budući da većina njih platformu ove kompanije koristi za povremene pozive, što donekle ukazuje na to da Skype, ma koliko bio poznat, nema moć da usvoji opcije svojih rivala, te ih učini uspešnim i u okviru svoje platforme.

Pročitajte i:  Rebrendiranje Microsoft Office-a

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,