TrendMicro

Snapchat-ova nova funkcija automatski kreira priče na osnovu sadržaja odabranih redakcija

Snapchat uvodi novu funkciju „Dinamičke priče“ koja će omogućiti izdavačima da automatski kreiraju priče u aplikaciji na osnovu vesti koje objavljuju na mreži.

PCPress.rs Image

Nova funkcija koristi RSS feed izdavača za automatsko kreiranje i objavljivanje priča na Snapchat pričama izdavača. Automatski generisane priče će se pojaviti u Discover feed-u aplikacije, nakon čega će se priče ažurirati u realnom vremenu.

Kompanija kaže da će novi format igrati ulogu u njenim nastojanjima da korisnicima aplikacije širom sveta približi lokalni novi sadržaj. Nova funkcija Dinamičke priče se trenutno testira u Sjedinjenim Državama, Ujedinjenom Kraljevstvu, Francuskoj i Indiji.

„Uvek smo osećali duboku odgovornost da istaknemo vesti i informacije koje su verodostojne i iz pouzdanih i jasnih izvora“, rekao je Snap u postu na blogu. „Bilo da se radi o udarnim vestima iz verodostojnih izvora o ratu u Ukrajini ili najnovijim vestima u pop-kulturi ili modi, Dinamic Stories pomaže Snapchatterima da saznaju informacije u realnom vremenu.

Pre toga, NBC News je pokrenuo dnevnu emisiju za Snapchat 2017. godine u kojoj je redakcija emitovala dve epizode ​​dnevno tokom nedelje. Nakon uspeha emisije NBC News, CNN je pokrenuo sopstveni dnevni program vesti na Snapchat-u.

Pročitajte i:  WhatsApp predstavio novu funkciju

Izvor: techchurch

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,