TrendMicro

Snapdragon 845 Windows 10 računari u drugoj polovini 2018.

Qualcomm je nedavno održao godišnji Snapdragon samit, tokom kojeg je najavljeno nekoliko velikih proizvoda. Nakon što se govorilo o prva dva Snapdragon 835-bazirana Windows 10 PC-a: HP Envy x2 i ASUS NovaGo, predstavljen je i novi Snapdragon 845 procesor.

PCPress.rs Image

Budući da prvi laptopovi, koji se temelje na ARM arhitekturi, stižu u gotovo isto vreme kada i Snapdragon 845, zainteresovani se pitaju zbog čega uređaji u sebi imaju prethodni Snapdragon 835. Kako je objašnjeno, do toga je došlo zato što je x86 emulacija na ARM-u izgrađena na temelju Snapdragon-a 835, tako da kompanije nastavljaju da proizvode uređaje sa elementima koje su imali prilikom testiranja.

Prema onome što je moglo da se čuje, računari sa Snapdragon 845 čipovima stižu u drugoj polovini 2018. godine, a važno je da se napomene da Snapdragon 835, koji će se koristiti u proizvodnji laptopova, nije isti kao onaj koji se nalazi i u telefonima. Qualcomm još uvek nije objavio Snapdragon 845 Mobile PC Platform, pa se od kompanije tek očekuje da potvrdi informaciju o lansiranju Snapdragon 845 Windows 10 računara.

Pročitajte i:  Saveti za Windows Search koji mogu da vam pomognu

Izvor: Neowin

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,