Softveraši sveta, ujedinite se!

Sredinom narednog meseca u Ljubljani će biti održana prva “DevOps and Testing” konferencija sa ciljem da okupi više od 200 test inženjera, test lidera, direktora za kontrolu kvaliteta i drugih ključnih stručnjaka date sfere iz Jadranske regije, DACH zemalja (Nemačka, Austrija i Švajcarska), Irske i Velike Britanije.

testing-conference-ljubljana_static-baner-1200x630px-fb-image

Konferencija će predstaviti jedinstvenu priliku za osobe koje rade u oblasti testiranja softvera, bezbednosti softvera i kvalitetu da razmene mišljenja, predstave svoje projekte i da ostanu u toku sa poslednjim dostugnućima u oblasti.

Konferencija će pokriti širok spektar tema, uključujući agilne metode u testiranju, DevOps, automatizovano testiranje, ali i proces provere bezbednosti i kvaliteta. Na konferenciji će se naći predavači sa bogatim iskustvom, kako bi podelili svoja znanja iz stručnih oblasti, ali i diskutovali o poslednjim inovacijama i trendovima. “Svrha DevOps-a je razbijanje barijera između Dev, Test i Ops grupa kroz automatizaciju. U mom govoru ću obratiti pažnju na izazove kontinuiranog testiranja i integrisanja automatskog testiranja u okviru DevOps”, rekla je Joan Wrabetz, CTO Quali-a, koja će se pridružiti predavačima.

joan-wrabitz_cto_qualiMeđu ostalim govornicima naći će se Colin O`Brien, direktor sektora za kontrolu i kvalitet u Ryanair Labs, Finn Lorber, stručnjak za kvalitet u Thougtworks i Milan Gabor, osnivač i CEO kompanije Viris.

Pročitajte i:  Sedma RSNOG konferencija 30. novembra onlajn

“Svrha konferencije “DevOps and Testing” je da se pruži značajan pogled na dinamicki svet IT testiranja. Sakupljajuci raznoliku grupu delegata događaj će dati naglasak na najbolje prakse u oblasti, u isto vreme dozvoljajuci učesnicima da rašire poslovne kontakte i sklope nova partnerstva” rekao je Nikola Šopar, direktor odeljenja za kontrolu kompanije Comtrade.

n-sopar_0988wsr

Interesantan je i okrugli sto, koji će se održati na konferenciji na temu “Kako da se obezbedi dobar kvalitet u projektima digitalne transformacije“, što će dati višim tehničkim upravnicima šansu da se sastanu i da govore o trenutnim temama, izazovima, strategijama i mogućnostima.

Registracija za DevOps i Testing konferenciju je otvorena, a za više informacija posetite:
http://questforquality.eu/
Za informacije o kartama i mogućnostima sponzorstva, kontaktirajte:
evelina-emma.robas@comtrade.com

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , , , ,