BIZIT 2022

Softveraši sveta, ujedinite se!

Sredinom narednog meseca u Ljubljani će biti održana prva “DevOps and Testing” konferencija sa ciljem da okupi više od 200 test inženjera, test lidera, direktora za kontrolu kvaliteta i drugih ključnih stručnjaka date sfere iz Jadranske regije, DACH zemalja (Nemačka, Austrija i Švajcarska), Irske i Velike Britanije.

testing-conference-ljubljana_static-baner-1200x630px-fb-image

Konferencija će predstaviti jedinstvenu priliku za osobe koje rade u oblasti testiranja softvera, bezbednosti softvera i kvalitetu da razmene mišljenja, predstave svoje projekte i da ostanu u toku sa poslednjim dostugnućima u oblasti.

Konferencija će pokriti širok spektar tema, uključujući agilne metode u testiranju, DevOps, automatizovano testiranje, ali i proces provere bezbednosti i kvaliteta. Na konferenciji će se naći predavači sa bogatim iskustvom, kako bi podelili svoja znanja iz stručnih oblasti, ali i diskutovali o poslednjim inovacijama i trendovima. “Svrha DevOps-a je razbijanje barijera između Dev, Test i Ops grupa kroz automatizaciju. U mom govoru ću obratiti pažnju na izazove kontinuiranog testiranja i integrisanja automatskog testiranja u okviru DevOps”, rekla je Joan Wrabetz, CTO Quali-a, koja će se pridružiti predavačima.

joan-wrabitz_cto_qualiMeđu ostalim govornicima naći će se Colin O`Brien, direktor sektora za kontrolu i kvalitet u Ryanair Labs, Finn Lorber, stručnjak za kvalitet u Thougtworks i Milan Gabor, osnivač i CEO kompanije Viris.

Pročitajte i:  SecureD 2022: Regionalna IT Security konferencija dolazi u Srbiju

“Svrha konferencije “DevOps and Testing” je da se pruži značajan pogled na dinamicki svet IT testiranja. Sakupljajuci raznoliku grupu delegata događaj će dati naglasak na najbolje prakse u oblasti, u isto vreme dozvoljajuci učesnicima da rašire poslovne kontakte i sklope nova partnerstva” rekao je Nikola Šopar, direktor odeljenja za kontrolu kompanije Comtrade.

n-sopar_0988wsr

Interesantan je i okrugli sto, koji će se održati na konferenciji na temu “Kako da se obezbedi dobar kvalitet u projektima digitalne transformacije“, što će dati višim tehničkim upravnicima šansu da se sastanu i da govore o trenutnim temama, izazovima, strategijama i mogućnostima.

Registracija za DevOps i Testing konferenciju je otvorena, a za više informacija posetite:
http://questforquality.eu/
Za informacije o kartama i mogućnostima sponzorstva, kontaktirajte:
evelina-emma.robas@comtrade.com

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , ,