Top50 Glas publike

Sony festivalski gedžeti

Bilo da planirate da posetite Exit, Love Fest ili Beer Fest, neka se neki od neizostavnih Sony gedžeta nađe u vašem rancu, poručuju iz ove kompanije.

Pogledajte izbor festivalskih gedžeta, koje nam Sony preporučuje ove festivalske sezone.

CP-V3 Prenosivi punjač

CP-V3 Prenosivi punjac

Uz CP-V3 više neće biti potrebe da tragate i čekate u redu na stanicama za punjenje, jer se ovaj punjač odlikuje kapacitetom od 2800mAh, kao i izlaznim naponom od 1,5A, pa je veoma brzo i jednostavno vaš telefon ponovo spreman za upotrebu.

Dostupan je u Sony Centru na drugom spratu TC „Ušće”, kao i u Sony Centru koji se nalazi na prvom spratu tržnog centra „BIG”,  po ceni od 3.200 dinara.

Cyber-shot DSC QX10

Sony_Cyber-shot QX10

 

Uhvatite svaki trenutak ovog leta u visokoj rezoluciji pomoću dodatka za vaš pametni telefon – DSC-QX10. Iako izgleda samo kao objektiv, ovaj idealni gedžet za festivale je zapravo kompletan i nezavisan fotoaparat, koji vaš telefon pretvara u moćnu specijalnu kameru. Poseduje senzore visoke rezolucije, optički zum, Optical SteadyShot i ručnu kontrolu, kao i mogućnost snimanja HD video sadržaja.

Pročitajte i:  Sony ulazi u metaverzum

Cyber-shot DSC QX10 je dostupan u Sony Centru na drugom spratu TC „Ušće”, kao i u Sony Centru koji se nalazi na prvom spratu tržnog centra „BIG” u Novom Sadu,  po ceni od 23.000 dinara.

SRS-X3 i SRS-X2 prenosivi bežični zvučnici

Sony_SRS-X2_Lifestyle_br. 2

Mali i lagani SRS-X3 i SRS-X2 prenosivi bežični zvučnici omogućiće vam sjajnu zabavu i zajedničko slušanje muzike. Model SRS-X3 odlikuje otporan materijal, odlična ergonomija i elegantan dizajn, a model SRS-X2 biće vaš idealan partner za aktivnosti u prirodi. Dovoljno je mali da se smesti u vašu ruku, a ujedno i dovoljno moćan da stvori jak izlazni zvuk.

SRS-X3 i SRS-X2 prenosivi bežični zvučnici su od jula meseca dostupni u Sony Centru u Beogradu i Novom Sadu. Model SRS-X3 možete pronaći po ceni od 19.000 dinara, dok cena modela SRS-X2 iznosi 13.000 dinara.

MDR-ZX serija slušalica

Sony_MDR-ZX750BN

MDR-ZX750BN omogućava slušanje muzike i do 13 sati, reprodukujući snažan digitalni zvuk sa vašeg pametnog telefona, tableta ili bilo kog drugog uređaja koji podržava NFCtehnologiju.

MDR-ZX serija slušalica koja uključuje model MDR-ZX750BN će uskoro biti dostupan u Sony Centru u Beogradu i  Novom Sadu, po ceni od 14.000 dinara.

Pročitajte i:  Honda električni automobili sa PS5 konzolama

Model  MDR-ZX610AP  već je dostupan po ceni od 6.000 dinara, kao i model MDS-ZX310 čija je cena 3.000 dinara.

 

 

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,